La capitolul curățenie sezonieră, 48,7% dintre români iau în calcul și varianta reamenajării întregii locuințe sau doar a unei încăperi.

Cu toate că ar apela la un serviciu profesionist de curățenie, pentru o locuință cu dimensiunea de până la 65mp, 46,6% dintre români nu ar plăti mai mult de 200-300 RON. 29,2% susțin că un cost decent ar fi sub 200 RON pentru o astfel de suprafață, iar 19,2% sunt dispuși să plătească între 300-400 RON.

Căutările Google, recomandările prietenilor/cunoștințelor și rețelele social media se regăsesc în topul preferințelor românilor atunci când caută firme de curățenie.

Românii s-au declarat interesați să apeleze de asemenea, la serviciile profesioniștilor pentru servicii de amenajări interioare (57,1%), servicii de curățare canapele și/sau fotolii (55,8%), servicii de curățare covoare (52,4%), servicii de montare și igienizare aparate de aer condiționat (37,1%) și curățare saltele (36,1%).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri A contat cine a zbierat mai tare Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut

Cu toate astea, 66,1% dintre respondenți au afirmat că nu pun deoparte un buget pentru reparații, ci se adaptează situației atunci când apare, în timp ce 24,2% încearcă să pună bani deoparte pentru reparații imprevizibile, deși nu reușesc să facă acest lucru constant. Doar 9,7% dintre români au un buget separat pentru servicii de curățenie, reparații instalații, instalare eletronice/electrocasnice etc.

Recunoscuți în trecut pentru statutul de handy men, în prezent când au ceva de reparat acasă, 39,5% dintre români preferă să cheme instalatorul/meșterul cu care au mai lucrat în trecut sau 15,3% cheamă direct o firmă specializată. Totuși, 25,8% dintre respondenți încă preferă să cheme pe cineva din familie care se pricepe, chiar dacă nu are competențe în domeniu sau 13,3% se ocupă în continuare singuri de reparații.

6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri