Inainte de alege un aparat de aer conditionat

Obloane, jaluzele

In zilele fierbinti de vara, tineti obloanele inchise si nu ridicati jaluzelele. Puteti instala storuri exterioare, care vor face umbra in curte sau balcon, si va vor proteja casa sau apartamentul de razele soarelui.

De asemenea, tineti ferestrele inchise in timpul zilei si deschideti-le in timpul noptii, pentru ca aerul proaspat si racoros sa patrunda in interior, si astfel veti aerisi si camera.

Daca locuiti la bloc si nu aveti posibilitatea de a monta obloane sau storuri exterioare, puteti opta pentru storuri interioare. Chiar daca sunt mai putin eficiente, va vor proteja apratamentul de supraincalzire.

Izolatia

Buna izolare a acoperisului va permite mentinerea unor temperaturi ambientale, va fi rece vara si cald iarna.

De asemenea, daca aveti posibilitatea refacerii fatadei casei, realizati si izolatia din exterior pentru a pastra inertia termica.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

In ceea ce priveste culoarea obloanelor, perdelelor, jaluzelelor si a peretilor, alegeti tonuri calde, clare, culori deschise care vor reflecta lumina si caldura.

Aparatele electrocasnice

Aparatele electrocasnice emana multa caldura. Prin urmare, optati pentru cele economice si limitati pe cat posibil utilizarea aparaturii din bucatarie, cum ar fi de exemplu cuptorul.

Acelasi lucru si in ceea ce priveste iluminatul interior: utilizati becuri fluorescente care degaja mai putina caldura decat becurile incandescente sau cu halogen.

Plante

In cele din urma, amintiti-va ca plantele sunt ultimul bastion impotriva caldurii. Ati putea aseza astfel o plata inalta in fata uneia dintre fereastre pentru a capta razele soarelui.

Ganditi-va de asemenea la crearea unei grinzi sau unei pergole pentru a va proteja ferestrele.

Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Caria dentară – ce este și cum se tratează

Un articol de Alina Tanasie

Sursa: informatiiprofesionale.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri