Aceasta campanie isi propune sa informeze populatia asupra importantei si necesitatii colectarii selective a deseurilor de ambalaje generate in gospodarii.

Eco-Rom Ambalaje, compania detinatoare a licentei marcii „Punctul Verde” in Romania si liderul pietei preluarii obligatiilor legale de reciclare a deseurilor de ambalaje, lanseaza sambata, 15 august, campania “Caravana Colectarii Selective”. Caravana urmeaza sa ajunga in cele mai importante localitati in care Eco-Rom Ambalaje sprijina realizarea programelor de colectare selectiva.

Sub sloganul “Intra in joc! Colecteaza selectiv deseurile de ambalaje!”, Eco-Rom Ambalaje isi propune ca prin intermediul campaniei sa informeze populatia asupra importantei si necesitatii colectarii selective a deseurilor de ambalaje generate in gospodarii.

“Campania, prin amploarea ei, reprezinta mai mult decat comunicarea cu publicul larg, este un pas strategic important pentru noi toti. Populatia este in acest moment actorul-cheie pentru indeplinirea obligatiilor de valorificare a deseurilor de ambalaje – asumate de Romania in momentul aderarii la Uniunea Europeana. O campanie ampla de informare si de educare cu privire la colectarea selectiva este primul pas pe care Eco-Rom Ambalaje este nevoie sa il realizeze catre populatie. Oamenii trebuie sa stie ce inseamna si de ce trebuie sa colecteze selectiv. Este insa nevoie de o comunicare sustinuta, pentru ca, in timp, colectarea selectiva sa devina o deprindere si pentru romani”, a declarat Sorin Popescu, Director General Eco-Rom Ambalaje.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut O româncă a fost numită la conducerea unei renumite organizații internaționale de business pentru femei

Timp de 9 saptamani, Caravana Colectarii Selective va ajunge, succesiv, in orasele: Tulcea, Brasov, Bacau, Baia Mare, Drobeta Turnu Severin, Iasi, Suceava, Arad si Bucuresti.

“Orasele in care vom ajunge anul acesta cu Caravana Colectarii Selective se numara printre localitatile in care Eco-Rom Ambalaje a dezvoltat o infrastructura puternica si in care, de asemenea, se bucura atat de sprijinul autoritatilor locale, cat si de cel al societatilor de salubritate. Pe langa acest suport important, avem incredere ca mass media va intelege necesitatea acestei campanii si o va sprijini”, a adaugat Sorin Popescu.

In cadrul campaniei, Caravana Colectarii Selective va oferi premii persoanelor pe care le viziteaza, le gaseste acasa si demonstreaza ca fac corect colectare selectiva. De asemenea, toti cei care urmaresc Caravana, vin la punctele de colectare si depun selectiv deseurile de ambalaje vor primi premii instant cu mesaje despre colectarea selectiva.

6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) Tinerețe înseamnă fluiditate - iar pentru piele, tinerețe înseamnă acid hialuronic!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri