Mai sunt doar 3 zile pana la inceperea primului targ imobiliar dedicat programului guvernamental Prima Casa!

Chiar si bancile si-au facut temele pentru aceasta editie a targului imobiliar Project Expo, astfel incat oferta BRD din cadrul programului Prima Casa cuprinde credite in euro, acordate la cele mai mici dobanzi de pe piata, pe o durata de pana la 30 de ani, cu o valoare de pana la 57 000 euro. Avansul este de minim 5% din pretul de achizitie al locuintei, daca pretul acesteia nu depaseste 60 000 euro. Creditul Prima Casa de la BRD nu presupune comision de acordare si nici de rambursare anticipata. Acesta propune doua variante de rambursare: rate lunare egale sau descrescatoare, la alegere.

Pentru a fi inscrise in acest program, persoanele interesate trebuie sa aiba cetatenia romana, trebuie sa nu detina in proprietate o locuinta sau un alt credit ipotecar si sa aiba un venit de minim 400 euro.

Pentru mai multe detalii despre primul targ imobiliar dedicat programului Prima Casa accesati www.projectexpo.ro!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Principiile de bază ale mașinii CNC

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri