În funcţie de mediul înconjurător, consultantul Feng Shui ne propune câteva recomandări atunci când ne construim sau ne cumpărăm o casă.

Alte lucruri de evitat atunci când ne cumpărăm sau construim o casă

O casă sau o clădire construită într-o intersecție în formă de T poate avea efecte negative, mai ales dacă traficul este foarte intens. Însă, dacă traficul este foarte redus, locatarii nu vor fi afectați. Pentru a diminua efectele negative, se pot plantă arbuști înalți care blochează accesul qi-ului către casă.

“Drumurile foarte drepte se numesc „săgeţi otrăvite”. Acestea sunt tot cu efect negativ când drumul este orientat către intrarea principala din casă. Este o formațiune negativă și pentru a bloca qi-ul, se folosesc arbuști sau gard viu. O altă formațiune negativă sunt casele construite în zona cimitirelor. Pilonii și stâlpii foarte înalți sunt una dintre cele mai negative formațiuni în Feng Shui. Efectul negativ este maxim când se află în față intrării principale. Intersecțiile în formă de Y sunt mult mai periculoase decât cele în formă de T. Efectul asupra locatarilor sunt: adulter, probleme în relații, scandaluri, boli cu transmisie sexuală etc.”, consideră expertul în Feng Shui.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Sfaturi Feng Shui atunci când construieşti sau cumperi o casă

Oamenii aleg să trăiască după principiile Feng Shui din câteva motive. Toți ne dorim o viață fericită, cu noroc și bunăstare. Unii apelează la Feng Shui pentru că își doresc să fie susținuți în țelurile mai pragmatice, cum ar fi cariera și banii. De cealaltă parte, sunt oameni care aleg să îşi ghideze viaţa după Feng Shui deoarece îşi doresc o sănătate mai bună, iar stilul acesta de trai este favorabil pentru bunăstarea psihică şi fizică.

“Cei mai mulţi care apelează la serviciile mele, o fac pentru armonie în relaţie. Își doresc relații bune cu soțul sau soția, încredere și respect. De obicei dacă familia este sănătoasă, fericită și împlinită, înseamnă că sunt sprijiniți de un feng shui bun. De asemenea, aproape la fel de mulţi apelează la tehnicile Feng Shui pentru a obține potențial. De multe ori avem un talent pe care îl simţim în interior dar pe care este posibil să nu îl descoperim niciodată din varii motive. Alegerea unei proprietăţi potrivite, cu un Feng Shui pozitiv, ne oferă oportunitatea de a întâlni oamenii potriviți, mentorii potriviți care ne vor ajuta direct sau indirect să devenim o versiune mai bună a noastră”, conchide Georgiana Văsuian, consultant Feng Shui.

Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul

Foto homepage: STUDIO GRAND OUEST /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri