Odata cu sosirea verii este timpul pentru iluminarea, inviorarea si improspatarea casei. Indiferent daca schimbarile facute sunt majore sau simple si necostisitoare, exista nenumarate metode de revitalizare a decorului pentru acest anotimp.
Avand in vedere ca improspatarea este scopul principal al redecorarii de vara, florile sunt solutia ideala pentru orice locuinta. Asadar, orice planta sau floare taiata si expusa intr-o vaza este binevenita in aceasta perioada a anului.

Curatenie pentru a inspira prospetime si vitalitate

Curatenia si ordinea joaca un rol hotarator in obtinerea unui interior plin de prospetime si vitalitate. Este foarte important sa cureti toate suprafetele de sticla. Ferestrele, oglinzile, fotografiile si tablourile inramate, usile de sticla ale vitrinei, nu trebuie neglijate, deoarece toate suprafetele lucioase reflecta lumina, iar imaginea de vara este una puternic iluminata. Daca vei lua in considerare sfatul nostru vei observa ca incaperile casei tale par mai incapatoare, mai vesele si mai aerisite.

Exista foarte multe lucruri pe care le poti face pentru a improspata decorul casei pe timp de vara. Poti sa ai in vedere chiar si zugravirea peretilor, insa uneori, chiar si cateva mici schimbari pot avea efecte remarcabile. Redecoreaza-ti casa pentru acest anotimp si nu uita de caracteristicile cele mai importante ale stilului de vara: prospetime, vitalitate, culori deschise si vesele, imagine aerisita si luminozitate.

Sursa: condo.ro

Citeste si alte articole pe condo.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

Comunicare prin arhitectura

Casa dintre pini

Locuintele viitorului


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri