Descopera tendintele actuale in materie de decoratiuni pentru masa de Pasti si afla cum poti transforma masa clasica de Pasti intr-un adevarat ambient festiv!

3. La vie en Rose

Un alt stil propus de designeri este La vie en Rose, stil care debordeaza de veselie. Adresandu-se persoanelor pline de viata, acest stil aduce accente de culoare precum roz sau lila si propune folosirea de aranjamente florale la fel de vesele. Nu lipsesc insa decoratiunile deosebite, jucause, precum pahare de cristal, mici lumanari parfumate sau oua de Paste stilizate. La vie en Rose indeamna, cu siguranta, la visare si la relaxare!

4. Romantic Easter

Ultimul stil propus se adreseaza romanticilor incurabili, de aici obtinand si numele Romantic Easter. Dintr-un astfel de stil nu au cum sa lipseasca imprimeurile florare in nuante calde si nici buchetele de trandafiri. Vesela parca alinta orice privire pe care o arunci peste masa datorita nuantelor cuminti de lila. Nu lipsesc nici scaunele comode, tapitate, care indeamna la relaxare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani 

Informatii oferite de expertii Chic Ville


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri