Daca pui mult suflet in integrarea principiilor Feng Shui in cadrul locuintei tale vei putea beneficia de numeroase schimbari pozitive, una dintre ele fiind si prosperitatea financiara. Un spatiu interior amenajat corespunzator te poate binedispune, iti poate oferi chef de munca si inspiratie, asadar marirea bugetului nu este exclusa.

Desigur exista o serie de alti factori ce trebuie luati in considerare insa, mutarea patului poate avea efecte deosebit de benefice.

Fiind vorba de o tehnica extrem de complexa trebuie sa ai mare grija de unde iti culegi informatiile. Daca ai auzit de la un prieten ca este indicat sa suspenzi clopotei de vant intr-un anumit loc al casei deoarece iti vor aduce noroc, trebuie sa stii ca acesta nu e lucrul tocmai potrivit pentru inceput. Esenta acestei invataturi se poate pierde foarte usor.

Echipamentul de care ai nevoie

Elizabeth Moran si Val Biktashev, autorii volumului “Complete Idiot’s Guide to Feng Shui”, sustin ca pentru a incepe practicarea tehnicilor Feng Shui este necesar sa te echipezi cu minte, integritate, un compas, o pereche de incaltaminte confortabila, o planseta, o ruleta, o rigla si cateva creioane colorate.

Altii considera ca elemente precum cristale, statuete animaliere, oglinzi si clopotei de vant sunt extrem de importante. Insa, precum multe alte arte ce se ocupa de spirit, nu trebuie sa investeti sume foarte importante, decat daca iti doresti neaparat.

Unul dintre cei mai importanti pasi este renuntarea la dezordine doarece aceasta poate crea blocaje de energie. Trebuie sa existe suficient spatiu intre obiecte si loc pentru desfasurarea activitatilor obisnuite. Un spatiu ingramadit nu este nicidecum benefic.

Unii specialisti sunt de parere ca atunci cand amplasezi anumite obiecte precum oglinzi sau clopotei de vant este indicat sa tii o mica ceremonie ce te ajuta sa te concentrezi asupra ceea ce faci. Poti aprinde o lumanare sau sa arzi un buchet de salvie si sa imprastii fumul prin camera sau sa inchizi ochii si sa rostesti o scurta rugaciune.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri