O reamenajare reusita nu presupune neaparat o investitie foarte mare. Un design cu bun gust este posibil chiar si atunci cand nu dispui decat de un buget limitat, singura conditie fiind cea a unei bune strategii. Urmeaza aceste cateva sfaturi pentru a realiza interiorul pe care-l doresti, chiar si cu o suma mica de bani.

Cateva trucuri ce nu presupun costuri ridicate

* Obiecte realizate de tine

Obiectele realizate manual fac parte din tendintele actuale in materie de design interior. Mai mult decat atat, acestea ofera personalitate incaperii si vor atrage cu siguranta toate privirile. Realizarea unor astfel de obiecte iti da posibilitatea de a valorifica spiritul creator ce se ascunde in tine.

De exemplu, in loc sa investeti in rame semnate de designeri, realizeaza-le singur, preluand elemente decorative din restul incaperii. Achizitioneaza o rama ieftina pe care o poti imbraca intr-un material din care sunt realizate si draperiile sau o poti acoperi cu tapetul pe care l-ai folosit pentru pereti. Pe urma, ai posibilitatea de a o decora cu nasturi, flori uscate sau bucati de sticla colorata.

* Creeaza atmosfera potrivita

Elementele ce creeaza atmosfera potrivita sunt foarte importante in amenajarea unui interior.

De exemplu, un aranjament floral ce urmeaza schema cromatica folosita in incaperea respectiva poate sa unifice la nivel vizual diferite elemente, iar parfumul florilor ofera o atmosfera fie, relaxanta, fie invioratoare, depinde de categorie. De asemenea, poti sa realizezi un aranjament din flori uscate care sa se potriveasca cu decorul camerei si poti contribui atmosferei generale din camera prin intermediul uleiurilor parfumate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Succes!

Sursa: Condo.ro.

Citeste si alte articole pe Condo.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

Strategii inainte de mutare

20 de modele de mobilier clasic

Galerie foto: Locuinta amenajata cu stil


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri