O reamenajare reusita nu presupune neaparat o investitie foarte mare. Un design cu bun gust este posibil chiar si atunci cand nu dispui decat de un buget limitat, singura conditie fiind cea a unei bune strategii. Urmeaza aceste cateva sfaturi pentru a realiza interiorul pe care-l doresti, chiar si cu o suma mica de bani.

O reamenajare reusita nu presupune neaparat o investitie foarte mare. Un design cu bun gust este posibil chiar si atunci cand nu dispui decat de un buget limitat, singura conditie fiind cea a unei bune strategii.

Amenajarea unei locuinte necesita o planificare amanuntita in prealabil. Cel mai important lucru este sa decizi care e suma de bani pe care doresti sa o investesti inainte de a te apuca de planul de amenajare.

Urmeaza aceste cateva sfaturi pentru a realiza interiorul pe care-l doresti, chiar si cu o suma mica de bani.

* In primul rand trebuie sa accepti faptul ca nu vei putea sa le faci pe toate deodata.

* Stabileste un prag pentru investitie si un termen limita pentru finalizarea proiectului. Acest lucru te va ajuta sa eviti tendinta de a tot adauga design-ului, marind astfel costurile finale.

* Amenajeaza zonele din casa rand pe rand. De exemplu, concentreaza-te asupra unei singure incaperi, in schimbul reamenajarii concomitente a intregii locuinte.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

* Fa-ti o imagine clara asupra tipului de decor pe care-l cauti. Acest lucru include schema cromatica, tema decorativa si starea pe care doresti sa o transmita incaperea in cauza.

* Analizeaza atent continutul fiecarei incaperi. Cateodata, se poate realiza efectul dorit pastrand si rearanjand piesele importante de mobilier existente si adaugand cateva accesorii noi.

* Atunci cand reamenajezi, nu exagera. Trebuie sa ai in vedere functiunea incaperii. Alege un anumit stil si nu te indeparta de el.

* Zugravirea peretilor in culori proaspete sau tapetarea si realizarea unor frize pe colturile superioare ale peretilor sunt toate metode eficiente din punctul de vedere al costurilor, pentru a imbunatati imaginea generala a unei incaperi.

* Accesoriile, precum oglinzile, lumanarile, fotografiile, pernele si vasele decorative sau lampile, sunt solutii rapide si economice pentru o reamenajare ce are scopul de a improspata imaginea locuintei si in acelasi timp pentru un design mai modern.

PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa Danone România și PENNY invită consumatorii să colecteze ambalaje Tetra Pak în toate magazinele retailer-ului din țară Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

* Vopsirea sau relacuirea mobilierului vechi sau nefinisat, insa de calitate, sunt metode prin care vei economisi sume considerabile si vei putea oferi o imagine noua.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri