Amenajarea unui spatiu foarte mic pune de cele mai multe ori o serie de probleme. Decorarea unor locuinte mici este o provocare, mai ales atunci cand dispui de foarte multe lucruri. Pentru o amenajare reusita in astfel de spatii inspira-te din cele cateva idei pe care ti le oferim in acest articol.

Daca dormitorul este mic este foarte posibil ca un pat matrimonial extrem de generos sa iti ocupe intreg spatiul, nepermitandu-ti sa circuli sau sa incluzi vreo alta piesa de mobilier, oferind astfel o imagine ingramadita si dezorganizata. Daca vei alege mobilierul in conformitate cu dimensiunile incaperilor, dintr-o data spatiul va parea mai mare, mai incapator si aerisit, chiar si in cazul unei garsoniere. Daca este necesar poti sa renunti la cateva piese de mobilier inutile cu scopul de a castiga spatiu.

Spatiu vertical

Profita de spatiul vertical disponibil dintr-un apartament mic, prin adaugarea unor rafturi de perete cu forme interesante. Spre deosebire de biblioteci, rafturile de perete nu vor ocupa din suprafata pardoselii insa, vor asigura spatii de depozitare pentru diferite obiecte. Spatiile de deasupra usilor sunt ideale pentru expunerea unor plante de apartament. Pastreaza peretii principali pentru crearea unor puncte focale, obtinute, de exemplu, prin expunerea unor tablouri.

Masute de cafea cu spatii de depozitare

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an! Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

In momentul in care amenajezi un apartament mic este foarte important sa beneficiezi de cat mai multe spatii de depozitare. O masuta de cafea cu un raft inferior sau cu sertare este ideala pentru astfel de locuinte, deoarece poti depozita reviste, carti si alte lucruri care de obicei stau imprastiate si ofera o imagine dezordonata.

Decorarea unor spatii mici este o provocare, mai ales atunci cand dispui de foarte multe multe lucruri. Pentru a depozita cat mai eficient toate obiectele din casa ta iti recomandam sa citesti articolul Sapte idei de depozitare eficienta.

Decoreaza cu fier forjat

Orice apartament, indiferent ca e mare sau mic, poate fi infrumusetat prin includerea unor decoratiuni de perete din fier forjat, deoarece acestea ofera o nota de rafinament si stil oricarei incaperi, mai ales daca luam in considerare faptul ca majoritatii chiriasilor proprietarii nu le permit sa zugraveasca sau sa tapeteze peretii.

Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Cum vor funcționa grupele de acomodare pentru elevii care nu au fost înscriși în școli din România în ultimii doi ani Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri