Peste tot unde exista suflare romaneasca si se respecta traditiile romanesti exista statornicit spiritul de proprietar al unei locatii. In timp ce majoritatea americanilor si a canadienilor prefera chiriile pentru flexibilitatea pe care acestea o ofera, fiind vorba de schimbarea locuintei la intervale scurte de timp, pentru romani lucrurile nu stau la fel.
Peste tot unde exista suflare romaneasca si se respecta traditiile romanesti exista statornicit spiritul de proprietar al unei locatii. In timp ce majoritatea americanilor si a canadienilor prefera chiriile pentru flexibilitatea pe care acestea o ofera, fiind vorba de schimbarea locuintei la intervale scurte de timp, pentru romani lucrurile nu stau la fel. Acestia, inca de tineri, au setat printre prioritati achizitia unei case, chiar daca asta inseamna munca multa si sacrificii. Emisiunile de pe posturile de radio si de televiziune abunda de subiecte foarte variate pe acesta tema: ne invata cum sa proiectam si sa ne constuim locuinta in tendintele de pe piata imobiliara, cum sa folosim materialele de constructii dar si toate noutatile din domeniul bancar si legislativ de care este nevoie pentru procurarea unui credit ipotecar. Se stie si se poate vedea in activitatile bancilor care acorda credite ipotecare ca romanii prefera sa devina proprietari platind o rata mai mare la banca decat sa achite o chirie lunara. Odata cu trecerea timpului se constata ca tot mai multi romani prefera sa faca un efort in plus pentru a avea propria locuinta si pentru a o lasa in succesiune urmasilor lor. Schimbarea domiciliului, casatoria, aparitia copiilor, veniturile mai mari care atrag dupa sine si nevoia unui confort mai mare sunt evenimente care pot aparea in viata unui om si de aceea mentalitatea romanului este in continuare impamantenita in spiritul de proprietar. Un articol de Larisa Stoichici Fiecare locuinta trebuie aleasa, indiferent de preferinte astfel incat sa fie in armonie cu spiritul proprietarului. O casa este placuta doar daca corespunde cerintelor viitorului proprietar, indiferent daca acesta emana un parfum de epoca sau daca este una in tendintele actuale, ultramoderna. Majoritatea populatiei si a generatiei tinere isi cumpara doar o casa, asta si datorita situatiei financiare, si se opresc aici, sunt cu totii multumiti de realizarea obtinuta.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri