Combinarea armonioasa de culori, cu treceri de la nuante vivace precum portocaliu, albastru sau verde smarald, la nuante simple de beige sau maroniu, se numara printre principalele tendinte in design interior din aceasta primavara.

De aceasta data accentele pot fi realizate cu corpuri de iluminat metalice, tesaturi in dungi si in carouri, iar pentru un ambient deosebit este recomandata folosirea unei podele albe si vopsirea peretilor in tonuri de gri.

Stilul Pure & Simple – simplitatea, la ea acasa!

Cel de-al treilea stil propus de designerii Hornbach, asa cum transmite si denumirea, aduce in locuinte un aer simplu si rafinat. Astfel, culorile propuse sunt tot mai pale si patrund in locuinte tonurile maronii si beige, asigurand o ambianta naturala, confortabila. Ansamblul creat are un efect calm, discret si valoros.

Modelele au fost inspirate de natura: lemn, nisip, piatra, plante si animale. Accentul se pune pe suprafetele realizate din panouri de lemn, tencuielile calcaroase sau naturale, materialele de panza si lana. Pentru a crea un ambient care sa se incadreze in acest stil, peretii pot fi placati cu lemn in tonuri de ciment, perdele sub forma de panouri si rame foto cu fotografii retro – alb-negru.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

Stilul Ocean Feeling – culori tropicale si pretioase

Albastru este in continuare culoarea preferata a europenilor, urmata indeaproape de rosu – potrivit specialistilor. Aceasta tendinta este marcata pe de o parte de culori tropicale, nuante de portocaliu, puternice, pe de alta parte de nuante de apa, pietre pretioase si semipretioase cum ar fi turcoazul, lapislazuli, opalul si smaraldul.

Ocean Feeling reprezinta o lume decorativa intensa cu un continut majoritar grafic - de la dungi pâna la romburi, orice poate fi binevenit aici. Iar lumanarile, vazele si tablourile creeaza accente pline de stil. Nu trebuie uitate nici lampile atarnate deasupra mesei, usile albe sau podeaua din lemn.

Informatii si foto oferite de www.hornbach.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri