Expertul Garbo in Feng Shui ne vorbeste despre cum putem face din munca o placere si cum putem atrage succesul amenajand biroul in stil Feng Shui.
Ne putem intreba care sunt acele elemente de amenajare a spatiului de lucru propice succesului. In acest sens, este foarte important ca energia prosperitatii din aceasta perioada sa se afle intr-o pozitie buna in spatiul respectiv, pentru a lucra in favoarea noastra. Ar fi bine sa nu umplem spatiul cu fantani si obiecte care genereaza dinamica (de tipul acvarii, perpetuum mobile etc.), sperand ca acestea ne vor aduce prosperitate. Daca avem nesansa sa le asezam pe energii negative, aceste obiecte vor activa exact acele energii. In schimb, daca avem norocul sa nimerim o zona prospera, astfel de piese de decor vor activa, intr-adevar, bunastarea. Pentru negocierile la nivel inalt, trebuie sa stim ce energii se afla in biroul respectiv si sa stam cu fata spre energiile pozitive.

Maestru Feng Shui Cristina Groza

www.fengshui-bp.ro/

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Expert Garbo

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifestyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri