Bucataria este locul in care ne petrecem tot mai mult timp, gatind sau distrandu-ne alaturi de prieteni si familie, de aceea spatiul trebuie sa reflecte stilul nostru de viata. In functie de liniile de design ale locuintei si, mai ales, ale bucatariei, ne putem alege si stilul aparaturii electrocasnice.

Bucataria cu design minimalist

Pentru cei care prefera liniile simple si dispun de spatiu redus, o solutie de mare impact sta in designul minimalist. Materialale recomandate pornesc de la cele naturale (lemn) si ajung la otel inoxidabil, si multe suprafete din sticla. Pentru ca spatiul este extrem de important, electrocasnicele incorporabile vin in ajutorul utilarii spatiilor inguste.

Cuptoarele, plitele si hotele compacte, cu dimensiuni de 45 de cm, care raspund tuturor nevoilor intr-un mod extrem de eficient, sunt o alta idee incantatoare pentru utilarea spatiilor mici. Spre exemplu, plitele incorporabile cu 2 sau 3 arzatoare dispun de aceleasi functii precum cele cu 4-5 arzatoare, dar ocupa mult mai putin spatiu.

In bucatariile cu design minimalist, adresat persoanelor active, cu putin timp la dispozitie, se recomanda si utilizarea unui cuptor cu microunde, care la randul lui ocupa putin spatiu si permite gatitul extrem de rapid.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior

In ceea ce priveste designul cuptorului, plitei si hotei incorporabile, stilul minimalist impune tehnologiile avansate care sa ofere functionalitati high-tech: iluminare pe baza de LED-uri, Touch Control etc.

Indiferent de nevoile utilizatorului, piata electrocasnicelor a evoluat semnificativ in ultimii ani, iar solutiile sunt acum compatibile cu orice stil de viata. Pentru familiile numeroase/ cu multi membri, pentru tanarul mereu pe graba, pentru parinti si bunici sau pentru tinerele cupluri mutate in prima casa, electrocasnicele reprezinta instrumentele la indemana pentru crearea vietii mult visate.

Un articol de Ovidiu Nicusan

Regional Sales Manager pe Bucuresti, Flanco

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifestyle Feminin.

Foto: Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri