31 August 2012 publicat în Casa-Gradina 41 share-uri

Feng Shui, arta ale carei principii sunt adoptate din ce in ce mai mult, are drept scop mentinerea echilibrului energiilor, dar si pastrarea armoniei. Aflati cum trebuie sa aplicati principiile Feng Shui, pentru a atrage dragostea.

Expertii au constatat faptul ca obiectele de arta joaca, de asemenea, un rol important in dragoste. Acestia considera ca obiectele solitare, precum un copacel, o floare, o figurina ce simbolizeaza o singura persoana sau un singur animal, reprezinta singuratatea si, prin urmare, respinge dragostea. Scapati de aceste obiecte sau alaturati-le unul asemanator, pentru a forma o pereche.

In cazul in care

aveti un partener si relatia voastra este nesigura, renuntati la fotografiile in care sunteti alaturi de alte persoane si impanziti locuinta cu poze cu voi doi doar. Acest lucru va va ajuta sa va imbunatatiti relatia si sa va faceti mai mult timp unul pentru celalalt.

Dormitorul este unul dintre cele mai importante locuri, unde ar trebui sa cautati motivele pentru care sunteti singuri sau suferiti intr-o relatie ori casatorie. In acest ultim caz, plasati in dormitor o fotografie a persoanei iubite si scapati de cele cu membrii familiei sau prietenii. Dormitorul ar trebui sa fie un spatiu primitor, relaxant si domantic, care sa atraga dragostea si care sa instige la sentimente pozitive si placute. Scapati de aparatele electronice din aceasta camera, precum televizorul, sistemul audio sau calculatorul, si lasati energiile pozitive sa circule.

Daca patul are una din laturi lipita de un perete, acest lucru indica faptul ca este loc pentru o singura persoana in patul vostru. Mutandu-l de langa perete, veti semnala ca este suficient spatiu pentru doua persoane. Nu supraaglomerati dormitorul cu obiecte decorative, ce simbolizeaza dragostea, ci, mai bine, pastrati-l aerisit, pentru a-i arata viitorului partener ca este loc pentru doi.

Amenajati dormitorul in culori calde si relaxante, precum tonuri de crem, roz, gri, cacao si evitati-le pe cele reci. Puteti folosi si accente rosii, pentru a crea un spatiu intim. Daca nu puteti redecora dormitorul si trebuie sa pastrati peretii in culorile reci in care sunt vopsiti, echilibrati, atunci, decorul, folosind accesorii si piese de mobilier in culori calde.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Foto1: Jonny's Sister
Foto2:
Hammonds

Aboneaza-te la Newsletter-ul Garbo, pentru a afla mai multe informatii despre Lifestyle feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri