Preia energiile pozitive si revitalizante ale naturii si adu-le in interiorul caminului tau! Foloseste-te de culoare verde in decorarea locuintei tale.

Baie



Preia energiile pozitive si revitalizante ale naturii si adu-le in interiorul caminului tau. Obtine o baie fresh, in care sa te simti in mijlocul naturii, decorand peretii cu placi in nuante de salvie sau verde-praz. Accentele albe vor scoate in evidenta intregul decor.

Bucatarie


Pentru a stimula apetitul tau si al celor dragi, decoreaza bucataria in nuante de verde deschis. Acest lucru il poti face optand pentru un placaj al peretilor si un mobilier natur sau pentru o mobila de bucatarie verde. Un mobilier verde aprins, cu fronturi lucioase este potrivit pentru o bucatarie moderna, in vreme ce daca iti doresti sa abordezi stilul clasic sau rustic, este recomandabil sa alegi un verde sters.

Foto 1: Hammonds
Foto 2:
Stone Masters

Aboneaza-te la Newsletter-ul Garbo, pentru a primi mai multe informatii despre amenajari interioare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri