Managerul a acceptat sa descrie cum arata o zi obisnuita din viata sa de director general

De asemenea, Marinova verifica de cel putin 2-3 ori pe zi pagina Oriflame Romania din reteaua de socializare Facebook. “Am inceput acest proiect in urma cu 9 luni si in prezent avem 10.000 de vizite pe saptamana. Am angajat chiar si un manager online special pentru acest lucru. Traduc toate comentariile in limba romana prin intermediul Google Translate. E interesant pentru ca ne ofera vibratia pietei, aflam ce gandesc consumatorii nostri”, adauga oficialul Oriflame.

De cele mai multe ori, atat pranzul, cat si cina reprezinta intalniri de business sau asa cum le catalogheaza chiar ea “exercitii sociale”.

“Atunci cand avem vizitatori aici, si asta se intampla de cel putin 2-3 ori pe saptamana, servim pranzul impreuna. Este un pranz de business, pe care de regula il servim in spatiul special amenajat in sediul nostru central. Sunt impotriva ideii de a servi pranzul in afara firmei, intrucat imi rupe ziua in doua si nu ma mai pot concetra ulterior. Cand avem vizitatori iesim in oras la cina, in rest sunt singura, ma odihnesc. Imi place partea de nord a Bucurestiului, imi place orasul, este interesant si frumos. Cu ocazia aniversarii a 15 ani in Romania am avut foarte multi invitati si au fost impresionati de oras, de restaurante si de mancare. De regula prefer bucataria internationala si cea italiana”, spune Marinova.
In fiecare zi de vineri aceasta calatoreste spre Sofia, acolo unde se afla familia sa. Week-end-ul il petrece fie plimbandu-se, fie alaturi de familie. Marinova este casatorita si are doi fii, de 22 si 14 ani.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

“Saptamana trecuta am fost foarte fericita intrucat, din cauza cetei, a trebuit sa conduc pana la Sofia. Insa este un drum de 5 ore si nu imi permit sa pierd atat de mult timp cand am la dispozitie doar 3 zile alaturi de familie. Stam impreuna, discutam despre ce am mai facut fiecare, facem curatenie prin curte, lucruri de care nu ma pot ocupa in timpul saptamanii. De asemenea, sotul meu se ocupa de barbeque, este foarte priceput si se mobilizeaza pentru aceasta activitate indiferent de vreme”, povesteste managerul Oriflame.

Cine este Pavlina Marinova

Pavlina Marinova are o experienta de 15 ani in cadrul grupului Oriflame, ocupand diferite functii in Europa, Orientul Mijlociu si Africa, precum si in alte regiuni ale globului.

Marinova a ocupat in perioada 1998-2007 functia de director financiar pentru regiunile europene ale Oriflame, asigurand conducerea financiara a uneia dintre cele mai complexe regiuni ale grupului, ce cuprinde 22 de tari din Europa, Orientul Mijlociu si Africa. Din 2007, Marinova a detinut pozitia de vicepresedinte Oriflame pentru operatiuni de vanzari.

Caria dentară – ce este și cum se tratează Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri