In perioada de criza politica si financiara, cand stresul pare sa fi devenit a doua noastra natura, un fel de spirala a grijilor de la serviciu si a celor de acasa, cand toate mesajele pe care le primim prin intermediul mass-media nu sunt deloc imbucuratoare, este timpul sa lasam totul de-o parte si sa ne regasim OPTIMISMUL!

Toata lumea este stresata, insa pentru unii stresul este o provocare, in timp ce pentru altii este o amenintare. Iar in momentul in care priviti stresul in mod pozitiv, aveti toate sansele ca pana la urma sa va augmentati nivelul succesului.

5. Canalizati-va energia spre teluri mici

Pentru orice mare tel pe care vi-l stabiliti, gandesti-va ca pentru indeplinirea lui, aveti nevoie de pasi mici. Achor va sfatuieste ca la inceput, sa va planificati mici teluri, pe care veti reusi sa le indepliniti cu siguranta, apoi indrazniti sa impingeti limitele, din ce in ce mai departe. Acest tip de atitudine va va aduce siguranta de sine si sentimentul ca detineti controlul.

6. Regula celor 20 de secunde

Atunci cand oamenii incearca sa provoace schimbari durabile in viata lor, cea mai comuna greseala este aceea ca se bazeaza doar pe puterea vointei. Psihologul isi sfatuieste clientii sa faca in asa fel incat obiceiurile bune sa devina cu 20 de scunde mai usor de realizat, in timp ce obiceiurile negative sa fie tinute cat mai mult la distanta. Adica, eliminati cat mai multe bariere din calea obiceiurilor pozitive, facandu-le mult mai usor de realizat. De exemplu, daca vrei sa iti faci exercitiile de dimineata, dormi cu hainele sport, apoi exerseaza acesta schimbare timp de 21 de zile, pana cand intr-adevar ea devine un obicei, exemplifica Achor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

7. Oamenii din jurul nostru conteaza

Angajatii isi inabusa fericirea in doua feluri. Fie o pun de-o parte pana cand urmatorul tel este indeplinit (pentru ca mai apoi sa dea din nou la o parte fericirea, planificandu-si un nou tel) sau fie se izoleaza. Ei cred ca vor atinge succesul muncind singuri in biroul lor, pana la epuizare. Dar niciuna dintre cele doua variante nu este cea corecta, pentru ca a imparti timp cu cei din jur este un lucru foarte important atat in viata personala, cat si in cariera. In momentele strsante este esential sa petreceti timp cu familia si colegii, in loc sa va autoizolati. Comunicati! Iar aceasta retea de suport social - familie, prieteni, colegi de echipa, sefi - este de asemenea foarte importanta in construirea succesului.

Lasati-l pe psihologul Shawn Achor sa va inspire, urmarind acesta prezentare in care vorbeste despre fericire si cariera:

Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? Caria dentară – ce este și cum se tratează 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Foto front: Search Engine People Blog

Foto. int. art: PhotoVandal

Foto main: Phil Sexton


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri