O noua aparitie editoriala semnata Injoy Books dezvaluie din secretele unuia dintre cei mai cunoscuti afaceristi si filantropi ai lumii, Warren Buffett.

Este un act de curaj, fiindca, asemenea tuturor fiintelor umane, si viata lui Buffett a fost un amestec de tarie si fragilitate. Spre deosebire de alte carti, care se rezuma decat la stilul sau de investitii, lucrarea de fata exploreaza filosofia de viata si personalitatea uluitoare a celui supranumit „Oracolul din Omaha“. Este o editie actualizata, in care este explicata detaliat criza financiara si efectele acesteia asupra economiei.

Warren Buffett este un complex de paradoxuri, care si-a propus sa demonstreze ca si „baietii buni“ pot iesi pe primul loc. De-a lungul anilor si-a tratat investitorii ca pe niste parteneri, a actionat ca indrumator al acestora, iar principala sa caracteristica in calitate de investitor, CEO, membru al diverselor consilii directoare din companii, eseist si orator a fost onestitatea, care l-a insotit pe tot parcursul vietii si in toate actiunile, ajungand la un moment cel mai bogat om din lume si cel care a facut cea mai mare donatie din istorie, si nu oricui, ci fundatiei conduse de Bill Gates, de care il leaga o stransa prietenie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Indiferent cat de mare este averea sa, mostenirea pe care o lasa Buffett nu se rezuma doar la bani, ci la principiile de viata si ideile cu care a imbogatit vietile celorlalti. Vom vedea astfel de ce Warren Buffett este cea mai fascinanta istorie de succes a vremurilor noastre.

Cand Warren era un baietel care le lua amprentele maicutelor asistente si colectiona capace de sticle, habar nu avea ce o sa ajunga pe viitor. Cu toate acestea, daca l-ai fi intrebat, in timp ce mergea cu bicicleta prin Spring Valley, aruncand ziarele zi de zi, in timp ce mergea prin holurile cladirilor din Westchester, cu pulsul ridicat, incercand sa faca in fiecare zi livrarile la timp, daca vrea sa fie cel mai bogat om de pe planeta, ti-ar fi raspuns din tot sufletul ca da.

Honoré de Balzac in cartea „Père Goriot“ spunea: „Secretul unui succes foarte mare este o crima care nu a fost descoperita niciodata, fiindca a fost infaptuita corect“.

Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă?

Cartea “Bulgarele de zapada - WARREN BUFFETT si viata ca afacere” va fi disponibila in librariile Diverta, incepand cu data de 5 august.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri