Pentru ca tot se apropie Campionatul Mondial de Fotbal din Africa de Sud, iar berea va curge suvoaie, este timpul sa vorbim despre blonde: berea si femeile.

Un tip foarte inteligent din Canada are un blog care se numeste "Change Marketing", adica "schimba marketingul". El are un ochi vigilent impotriva stereotipurilor care se invart ca un carousel prin industria de publicitate si mass-media, cum ar fi felul in care imaginea femeilor blonde este folosita in reclamele la bere.

"In primul rand, aceste reclame sunt sexiste. Iar ceea ce ar trebui sa fie cu atat mai alarmant pentru un copywriter, este faptul ca astfel de reclame sunt bazate pe cea mai josnica forma de umor!", spune acest blogger.

Dupa ce a cautat reclame din intreaga lume care sa aiba ca subiect "blondele" si "berea", Tom Megginson a ajuns la o cuncluzie nu prea imbucuratoare: Industria internationala producatoare de bere nu va intelege niciodata ca trebuie sa renunte la bancurile ieftine cu blonde. Si mai departe explica: "De fapt este vorba despre asocierea foarte puternica dintre <<a bea>> si <<a face sex>>, care se petrecea in mintea barbatilor. Este destul de stanjenitor pentru noi barbatii sa fim chiar asa de simpli in gandire. Totusi, in ciuda neoriginalitatii acestui tip de a face reclama, cu siguranta acestea aduc succes produsului. Printre barbati".

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

Megginson isi sustine ideile cu cateva print-add-uri pentru bere blonda, care au circulat in diverse tari. Am preluat doua exemple:

In ceea ce priveste Romania, iata ce am descoperit:

Bergenbier ne spune lucruri "interesante" despre femei, mai ales despre cele blonde.


Foto front: iStock

Foto main:www.skinnyblonde.com.au

Jullie S.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri