În situația în care detii un restaurant sau un hotel ai două aspecte importante pe care trebuie să le iei în considerare pentru a reuși. Primul este rafinamentul mâncării pe care o vei servi, iar cel de-al doilea este calitatea băuturilor alcoolice pe care le oferi clienților.

În cadrul acestui articol vom discuta despre modul în care trebuie să funcționeze un bar profesionist. Vom încerca să acoperim aspectele care trebuie avute în vedere, dar vom vorbi și despre diferitele ustensile care trebuie să existe într-un bar. Nu în ultimul rând, tipul băuturilor alcoolice servite va defini imaginea barului.

Probabil că cel mai important aspect atunci când vorbim despre reușita unui bar sunt ustensilele pe care le găsim în acesta. Este esențial ca nici un tip de echipamente bar să nu lipsească, chiar dacă unele sunt folosite mai rar. În acest fel, barmanul se poate asigura că are capacitatea de a pregăti orice tip de cocktail, atunci când i se cere.

Dacă detii un restaurant sau un hotel nu vei avea de unde să ști ce fel de ustensile ai nevoie în bar. Așadar, este indicat să te consulți cu șeful de bar sau cu barmanii în privinta acestui aspect și să îi lași pe ei să construiască necesarul de echipamente. Chiar dacă s-ar putea să pară o investiție mare, în timp vei observa că ai nevoie de toate acele elemente.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând

Al doilea aspect cel puțin la fel de important este meniul de băuturi alcoolice pe care îl va avea barul tău. Din acesta nu ar trebui să lipsească nici una dintre băuturile clasice, cunoscute de către clienți, dar nici cele mai deosebite, care sunt comandate mai rar. Pe lângă acestea, este indicat să adaugi și 2-3 cocktail-uri care reprezintă semnătură barmanului.

Indiferent de câte echipamente bar detii și de cate tipuri de băuturi alcoolice cumperi pentru barul tău, trebuie să ai și cine să le prepare. Este vital să angajezi un barman care să cunoască, sau să fie dornic să învețe, prepararea chiar și a celor mai bizare băuturi. Dacă vrei ca un client să se întoarcă, trebuie să îi oferi întotdeauna ceea ce își dorește.

Acestea fiind spuse, cele mai importante ustensile și echipamente pe care trebuie să le ai într-un bar sunt următoarele:

7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar
  • mașină de făcut gheață
  • macinator de gheață
  • vitrină frigorifică
  • ustensile de măsurat
  • cocktail shacker
  • filtru pentru cocktailuri
  • desfăcător de sticle
  • lingurițe lungi
  • muddler
  • decantor de vin
  • frapiere
  • pahare de diferite tipuri
  • paie, scobitori, cuțite speciale pentru trabucuri, brichete și scrumiere

Vei observa că barul tău poate să funcționeze și atunci când una sau două elemente din lista prezentată anterior lipsesc. Cu toate acestea, dacă vrei să oferi o experiență unică clienților și să te asiguri că aceștia sunt mulțumiți trebuie să detii toate aceste produse. Ar trebui să poți satisface orice cerință din partea clientului.

Nu în ultimul rând, după ce ai achiziționat toate aceste echipamente de bar, trebuie să te asiguri că atât angajații care lucrează în bar, dar și ospătarii, știu să le folosească. Pentru acest lucru este indicat să realizezi o sesiune de pregătire a angajaților, în care să le explici modul corect de utilizare a fiecărei ustensile.

2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

Modul în care angajatul se va comporta în fața clientului este vital în ceea ce privește imaginea localului tău. Nu este suficient să detii un decantor de vinuri dacă ospătarul nu știe să îl folosească sau să cumperi cuțite pentru trabucuri, dar trabucul să nu fie tăiat corect atunci când i se oferă clientului.

În concluzie, atunci când vrei să te asiguri că barul tău va avea succes trebuie să ai în vedere trei aspecte: te vei concentra pe echipamentele din bar, pe băuturile pe care le știu prepara angajații și pe modul în care realizezi servirea clienților.

Sursa foto: https://unsplash.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri