Cum a făcut tatăl Anamariei Prodan avere încă din vremea lui Ceaușescu. Povestea cutremurătoare a lui Traian Tănase pe care nu toți o știu

26 Octombrie 2021 publicat în Cariera 1 share-uri

Anamaria Prodan este foarte cunoscută în showbizul românesc, atât prin activitatea sa și averea pe care o deține, cât și prin experiențele de viață prin care trece. Dacă mama sa, interpreta Ionela Prodan, este destul de cunoscută publicului, despre Traian Tănase nu au circulat foarte multe detalii în spațiul public.

DESCHIDE PREZENTAREA

Cine a fost Traian Tănase, tatăl Anamariei Prodan?

Cu o copilărie poate departe de bucuriile care sunt firești oricărui copil, Traian Tănase avea să rămână orfan la frageda vârstă de 5 ani. Când a ajuns la vârsta minimă pentru angajare, acesta a reușit să obțină un loc de muncă într-o sticlărie, de unde a putut să câștige bani pentru a merge la școală.

Anca Savelio, sora Anamariei Prodan, a oferit un interviu pentru jurnaliștii de la San Diego Voyager în care vorbește pe larg despre tatăl lor, conform wowbiz.ro

M-am născut în București, România și am avut o copilărie fericită, influențată de pasiunea tatălui meu pentru arte și imobiliare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023 Specialiștii avertizează că sezonul alergiilor devine mai lung din cauza încălzirilor climatice. Cum pot fi ținute sub control alergiile oculare? 7 exerciții filosofice stoice pentru o viață mai fericită

Tatăl meu a trecut peste multe încercări în viață. El și-a pierdut ambii părinți și a rămas orfan la 5 ani. Când avea 14 ani, a început să lucreze într-o sticlărie pentru a avea bani să meargă la școală. A devenit un avocat de succes la 30 de ani și mi-a transmis importanța familiei, a muncii și a proprietății. Aveam doar câțiva ani când a început să mă ducă la galerii de artă, la teatru sau la magazine de antichități.

Învățăturile lui despre investiții imobiliare că bază financiară solidă pentru viitor au dat tonul intereselor mele viitoare. La 20 de ani m-am mutat în Statele Unite și am devenit agent imobiliar”, a povestit Anca Savelino.

Afacerile lui Traian Tănase în vremea lui Ceaușescu

Traian Tănase a practicat ca avocat de succes și a reușit să își extindă afacerile în domeniul imobiliar, valori pe care le-a cultivat și în familia sa, către fiicele sale.

Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi 8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii Ultimele tendințe în materie de rochii de mireasă pe care trebuie să le cunoști

Prima sa soție, o celebră interpretă de muzică populară, Mărioara Tănase, a decedat la vârsta de 30 de ani într-un accident rutier.

Văduv fiind, Traian Tănase s-a recăsătorit cu Ionela Prodan, o cunoscută interpretă a vremurilor, alături de care le-a avut pe cele două surori, Anca și Aanamaria.

Traian Tănase s-a stins din viață în 1992, la 54 de ani și a fost înmormântat la Cimitirul Bellu, lângă prima soție.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri