A cui cariera este pe primul plan - a ta sau a partenerului? Cat de mult trebuie sa iti sacrifici cariera pentru familie si cine face de obicei cel mai mare sacrificiu?
Incearca sa iti rezolvi problemele cu partenerul. Comunicarea deschisa si sincera este esentiala, pentru ca este o ocazie sa depasiti divergentele si sa va concentrati pe ceea ce va leaga. Trebuie ca ambii partaneri sa faca compromisuri ca sa existe intelegere.

Incearca sa negociezi cu partenerul a cui cariera primeaza la un anumit moment. In familie trebuie sa alterneze rolurile sotului si sotiei. Un sacrificiu facut pentru celalalt, poate ajuta in viitor pe amandoi.

Schimba perspectiva. Priveste inapoi. Ai luat decizii schimbatoare, te-ai bazat pe atitudini de moment… Invata din greseli si vezi unde te afli la momentul actual. Gandeste-te ca in urmatoarea clipa nu ai mai fi..Ce ai mai fi facut si regreti ca s-a intamplat sau nu? Probabil ca multe… Ia initiativa si fa schimbarile necesare in viata ta.

Nu exista solutii perfecte intr-o lume plina de compromisuri si angajamente… Dar daca deciziile pe care le ei sunt facute dintr-o pornire sincera de a gasi solutii potrivite valorilor tale, rezultatul iti va va aduce cel putin multumire. Daca lucrurile ies rau, macar ai incercat si acum ai ocazia sa schimbi ce nu a mers.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri