"Acceptarea mi se pare unul din cele mai grele lucruri. Multe in viata nu pot fi schimbate si trebuie sa intelegi ca nu poti merge contra vantului".

Care este oaza personala de relaxare? Care sunt acele hobby-uri sau pasiuni care va detaseaza de agitatia cotidiana?

Luana Ibacka: Nu am alte pasiuni decat ceea ce fac. La mine, pasiunea e insasi profesia. Lumea mea este copilul meu, este motorasul care ma face sa vreau totul. Acceptarea mi se pare unul din cele mai grele lucruri. Multe in viata nu pot fi schimbate si trebuie sa intelegi ca nu poti merge contra vantului.

Care sunt acele motive pentru care nu ati parasi niciodata Romania sau care sunt acelea care v-ar putea determina sa parasiti aceasta tara?

Luana Ibacka: Nu am niciun motiv pentru a parasi tara. Ma simt miezul situatiei aici, niciun alt loc de pe pamant nu mi-ar putea oferi ceva mai bun decat asta. Si limba romana, o iubesc enorm! Are posibilitati unice de a exprima emotii, sentimente, umor...si ura!

Ce trebuie sa faca o femeie activa pentru a se mentine in forma si a fi atragatoare?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Luana Ibacka: Totul. Sport, dieta, haine, make-up, info, love… si neaparat sa sufere! Cand suferi din dragoste, cand te dedici unei profesii si sacrifici altele, cand ti-e teama, dor, cand ai emotii bune mai ales, ai o frumusete vie, esti interesanta si atragi…prin indisponibilitate!

Ce inseamna a fi femeie independenta in societatea romaneasca de astazi si totodata mama? Cum reusiti sa gasesti echilibrul intre munca si viata personala?

Luana Ibacka: Stiu exact cum fac sa imi pastrez independenta si e cea mai mare bucurie pentru mine. Am mers inainte fara grija lipsurilor, pentru ca am stiut mereu ca ce e important in viata nu imi lipseste: sunt si am fost sanatoasa, am iubit si am primit iubire, am invatat si am muncit, deci am putut activa profesional. Sandalute si vacante, gentute si masini sport se gasesc peste tot, iar domnii generosi sunt atrasi de cu totul alt gen decat genul meu.

Împreună în arte și simțiri Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui)

Ce anume va ingrozeste cel mai mult in viata si care sunt acele lucruri care va fac sau v-ar face nespus de fericita?

Luana Ibacka: Ma ingrozesc boala, accidentele, rautatea oamenilor, dar nu vreau sa ma gandesc. Fericita sunt mereu, pentru ca asta e starea pe care mi-o impun. Ma bucur la fel de mult de un iaurt, de o raza de soare, de o vorba buna, ca si de un inel cu diamante.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri