"Acceptarea mi se pare unul din cele mai grele lucruri. Multe in viata nu pot fi schimbate si trebuie sa intelegi ca nu poti merge contra vantului".

Saptamana aceasta va propunem un interviu special cu Luana Ibacka, realizatoarea mai multor emisiuni home&deco si gazda reality-show-ului "Fermier. Caut nevasta!":

Ati fost redactor sef al revistei Caminul si in prezent sunteti business director al grupului de presa Domo. Prezentati doua emisiuni de televiziune “Caminul de cinci stele” si “Casa mea.ro”. Aveti si alte proiecte in vedere pe viitor? Cum arata fisa de post a responsabilitatilor zilnice? Ce presupune de fapt munca in televiziune?

Luana Ibacka: Sunt foarte organizata. Am zile speciale pentru filmari si zile pentru documentare. Munca in televiziune depinde de echipa, prestatia MC-ului este pusa in valoare de multi altii. Acum eu lucrez ca realizator/prezentator pentru emisiunile home&deco si doar ca host pentru "Fermier. Caut nevasta!". In prezent, sunt pe drum incontinuu, merg prin cinci judete ale tarii si simt mirosul Romaniei agricole.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Ce sau cine anume v-a influentat in cariera dvs. si care este personalitatea din showbiz-ul autohton pe care o admirati cel mai mult?

Luana Ibacka: M-au influentat munca si perseverenta, dorinta de a supravietui pastrandu-mi independenta. Nu am modele de “asa da”, insa am multe cu “asa nu”. Stiu cum nu vreau sa fiu. Admir multe persoane, mai ales ca ii cunosc de cand erau simpli jurnalisti. Imi plac Adrian Sarbu, Marius Tuca, imi place Stefan Banica (cu care am fost si colega multi ani de scoala generala si liceu). Imi place mult si sotia lui, Andreea. Acestia sunt printre putinii care au stiut sa gestioneze succesul.

Ce avantaje si dezavantaje implica statutul de persoana publica? Cat de important este sa interactionezi pozitiv cu asteptarile celorlalti?

Luana Ibacka: Nu sunt atat de populara incat sa am dezavantaje ce decurg din asta. Este evident ca ceea ce oferi influenteaza ceea ce primesti si invers. Nimeni nu este deasupra nimanui. Nimeni nu merita nimic mai mult, suntem toti ceea ce gandim, ceea ce vorbim.

Împreună în arte și simțiri Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui)

Care sunt valorile dupa care va orientati deciziile si alegerile personale? Care sunt acele valori profesionale de la care nu v-ati abate niciodata?

Luana Ibacka: Perseverenta, toleranta, un upgrade tehnic permanent, comparatia cu cei care vand aceleasi servicii ca si mine. Valorile sunt cele clasice: sa respect cu orice pret ceea ce promit sau ce scrie in contract, sa fac eventual mereu mai mult si mai bine, pentru ca eu sa fiu cea care ramane, nu cea care pleaca.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri