Evita a avut o viata tumultoasa si captivanta. Starneste pasiuni, simpatii, dar si uri, antipatii. Incalca regulile, dar le respecta in acelasi timp. Cu toate ca era frumoasa, Evita impresiona mai ales prin energia personalitatii sale. Avea atitudine. Era inteligenta. Stia sa se impuna. Stia sa fie puternica. Stia cand e cazul sa fie sensibila.

“Peron a avea o personalitate dubla, iar eu a trebuit sa ma adaptez lui. Cateva zile pe saptamana sunt Eva Peron, sotia Presedintelui, a carei munca este simpla si agreabila si in cea mai mare parte a timpului sunt Evita, sotia celui care conduce oameni care si-au indreptat catre el toata increderea, speranta si iubirea”, obisnuia sa spuna aceasta.

Eva Peron isi cunostea foarte bine calitatile si stia cum sa profite de ele. Avea insa si numeroase defecte. Multi oameni influenti din armata o urau si o considerau avida si insetata de putere. In timpul in care a fost prima doamna a Argentinei, femeile care ii tineau companie si supravegheau ca aceasta sa nu incalce eticheta sau bunele maniere o caracterizau drept infumurata, rautacioasa, capricioasa si ingrozitor de nesigura. Se comporta ca atare.

Evita era foarte puternica si ambitioasa. Ii ura pe cei bogati care o defaimau si iubea oamenii de rand, saraci, din randul carora provenea caci era fiica unei umile servitoare. A invaluit poporul cu dragostea sa, daruindu-le putere, dragoste, speranta. A simpatizat cu clasa muncitoare si dorinta sa de a imbunatati viata celor nevoiasi era autentica. Se spune chiar ca lua copii vagabonzi de pe strada si ii adapostea in casa pentru a-i imbaia si a-i pune la masa. A pus bazele unei fundatii intru ajutorarea saracilor si a infiintat un partid feminist. A avut o activitate politica foarte bogata. Nutrea in schimb admiratie ascunsa pentru fascisti si impartasea admiratia sotului pentru Italia lui Mussolini, pentru Germania lui Hitler si mai ales pentru Spania lui Franco.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri