Rucsandra Hurezeanu a lansat pe piata romaneasca prima gama de produse dermocosmetice si conduce cu profesionalism si rafinament compania Ivatherm.

Dana Negoita: Cum credeti ca ar trebui intretinuta o relatie de iubire in zilele de astazi incat sa dureze ani buni, poate o viata?

Rucsandra Hurezeanu: Nu cred ca exista o formula universala, depinde de fiecare cuplu in parte, de lucrurile pe care pot si stiu sa le faca pentru a-si mentine relatia la fel de intensa ca in prima zi, desi peste cei doi au trecut ani, s-a instalat rutina sau au avut de trecut si peste momente mai dificile...

D.N.: Care sunt acele trei lucruri pe care nu le-ati putea ierta niciodata celor dragi?

Rucsandra Hurezeanu: Tocmai pentru ca sunt “cei dragi”, cum ii numiti, sunt aproape sigura ca as gasi resurse sa trec peste greseli care, in alt context, cu alte persoane, mi s-ar parea de neiertat. Dar nu as putea sa le clasific, nu e genul de top pe care sa-ti propui sa-l realizezi, mai ales ca si greselile, ca si orice alt fapt de viata, nu le poti scoate dintr-un anume context, dintr-o anumita temporalitate, dintr-o anumita maniera de a vedea si de a intelege lucrurile.

Un interviu de Dana Negoita


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri