Rucsandra Hurezeanu a lansat pe piata romaneasca prima gama de produse dermocosmetice si conduce cu profesionalism si rafinament compania Ivatherm.

Dana Negoita: Sunteti un model de eleganta, rafinament si bun gust si v-ati creat o imagine ireprosabila. Cat de mult conteaza pentru dvs, ca persoana, felul in care va prezentati in fata celorlalti?

Rucsandra Hurezeanu: Forma este la fel de importanta ca si continutul. Felul in care arati, felul in care te ingrijesti, te definesc pe tine ca persoana. Daca mananci la o masa frumos asezata, cu flori, cu luminari, esti inconjurat de obiecte frumoase, parca si mancarea este mai gustoasa.

D.N.: Ati reusit sa puneti pe picioare Ivatherm, prima companie romaneasca de dermocosmetice. Imaginea dumneavoastra ca femeie este asociata cu cea a companiei. A contribuit in vreun fel acest fapt la cresterea succesului si credibilitatii brandului?

Rucsandra Hurezeanu: Cred ca oamenii isi doresc sa stie cine se afla in spatele brandurilor pe care le consuma. Consumatorilor le plac povestile produselor pe care le folosesc. Vor sa afle cine le-a creat, unde si cum sunt fabricate, cine le foloseste. Am profitat de orice ocazie sa fac cunoscute publicului larg, produsele Ivatherm, deoarece, asa cum am amintit, ele sunt in primul rind promovate medicilor dermatologi. Fie ca trateaza anumite afectiuni dermatologice, fie ca se adreseaza hidratarii sau imbatrinirii, pielii grase, pielii uscate, normale, sensibile ele se vind exclusiv in farmacii. Contin ingredienti activi in concentratii eficiente si sunt testate pentru a nu produce alergii.

D.N.: Au fost lucruri pe care vi le-ati dorit sa le faceti in viata si la care ati fost nevoita sa renuntati din cauza carierei?

Rucsandra Hurezeanu: Suntem nevoiti sa facem tot timpul alegeri. Orice alegere inseamna o renuntare. Poate as fi calatorit mai mult, as fi citit mai multe carti, as fi invatat limba italiana sau japoneza...insa nu am nici un regret pentru alegerile pe care le-am facut. Totusi, mi-as fi dorit uneori sa petrec mai mult timp cu copiii sau cu sotul meu.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri