Fara indoiala ca de cele mai multe ori, emotiile sunt prezente atat inaintea cat mai ales in timpul unui interviu pentru ocuparea unui post. Multi dintre noi s-au confruntat cu aceasta problema care se pare ca nu poate fi "vindecata" pe deplin. In consecinta putem incerca macar sa le controlam daca nu putem sa le eliminam definitiv.

Cine isi infrange temerile, castiga competitia

Primul pas pe care trebuie sa il facem este acela de a constientiza ceea ce simtim. Nu trebuie sa ne ascundem, emotiile sunt ceva normal, chiar benefic daca stim sa le folosim in favoarea noastra. De multe ori, in incercarea noastra exagerata de a ascunde ca avem emotii ne comportam bizar: incercam sa mascam tremurul mainilor, al vocii, miscam piciorul ritmic, ne facem de lucru cu pixul sau agenda, etc. Constientizeaza diversele emotii pe care le traiesti si incearca sa determini cauza lor.

Alunga orice gand negativ de genul: “nu voi reusi “ sau “sunt altii mult mai buni decat mine“. Atunci cand aceste ganduri isi fac aparitia, blocheaza-le si repeta-ti in gand: “sunt pregatita si voi reusi sa fac o impresie foarte buna “. Daca nu reusesti, ia-ti un model , un prieten, un coleg pe care il admiri si care reuseste de fiecare data sa isi pastreze “sangele rece” si incearca sa te comporti la fel.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Un alt aspect foarte important este necesitatea ca tu sa fii odihnita atunci cand te prezinti la interviu. Lipsa somnului iti poate afecta serios capacitatile intelectuale si emotionale. De aceea odihneste-te bine in seara dinaintea interviului, mananca ceva usor. Nu bea cafea si nu fuma inaintea interviului, acestea sunt excitante pentru sistemul nervos. Bea mai bine un ceai de plante, de tei de exemplu. Poti sa iti pui intr-un buzunar si un mic obiect care sa iti dea incredere in tine.

Imbraca-te cu ceva comod, in care te simti in largul tau; Hainele cu care te prezinti trebuie sa fie curate, ingrijite si sa iti dea incredere in tine. Alege-ti hainele care stii ca iti vin bine, care te complimenteaza si care iti avantajeaza silueta sau culoarea ochilor. Nu neglija nici incaltamintea , care trebuie sa fie comoda, sa nu te jeneze la mers, sa fie in concordanta cu restul infatisarii.

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Nu purta tocuri foarte inalte, mai ales daca nu esti obisnuita cu ele. Este recomandat sa nu faci nici un fel de excese cu privire la aspectul tau exterior (cum a fi gene false, unghii false sau foarte lungi, machiaj exagerat).

Nu lasa nimic la voia intamplarii, verifica totul din timp (butonierele, nasturii, etc) pentru a nu risca sa fii pus in situatii jenante, care sa iti scada increderea in tine. Daca urmezi vreun tratament, ai grija sa iti iei pastilele sau picaturile pe cat posibil inaintea inceperii interviului, e neplacut sa te opresti sau sa fii cu ochii pe ceas pentru a-ti lua tratamentul.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri