"Constientizarea frumusetii este un lucru ce tine de fiecare persoana in parte si de mediul in care activam".

Femeile din Romania se numara printre cele mai frumoase femei ale Europei si cu toate acestea tendinta generala este aceea de subapreciere sau de non-constientizare a propriei frumuseti. Cum putem scapa de aceasta atitudine fata de noi insene?

Lili Baaddi: Constientizarea propriei frumuseti este un lucru ce tine de fiecare persoana in parte si de mediul in care activam. E foarte usor sa admiram o femeie care arata excelent si “sa o invidiem”, insa cand vine vorba de noi, lipsa de timp sau comoditatea de cele mai multe ori ne dau bataie de cap. Iar in Romania anilor trecuti, femeile, odata casatorite, nu mai puneau un accent atat de mare pe imaginea lor. Lucrurile s-au mai schimbat intre timp; speram ca si Silhouette a contribuit la schimbarea mentalitatii femeii moderne. Acesta a fost si unul dintre motivele pentru care am creat centrele de slabit si infrumusetare Silhouette – solutia catre frumusetea adevarata – dorim sa le venim in intampinare si sa le facem sa se simta excelent.

Cum arata o zi tipica de lucru, ca general manager al centrelor de infrumusetare Silhouette? Dar una atipica, de relaxare si odihna in sanul familiei?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

Lili Baaddi: O zi tipica incepe la 5,30 si se incheie la orele 23,30. Dedic in medie 12 ore Silhouette-ului, timp in care ma implic in tot ceea ce tine de bunastarea firmei pe care o conduc: clienti, comenzi, vanzari, personal, contabilitate, bugete, marketing, dezvoltare, etc. Pentru a conduce catre succes o firma trebuie sa cunosti situatia reala a tuturor departamentelor existente.

O zi atipica este duminica pe care o dedic familiei, activitatilor domestice, prietenilor si nu in ultimul rand mie. Cand reusesc sa fug, calatoresc in tara sau in strainatate in weekend, impreuna cu familia.

Care sunt acele lucruri pe care vi le doriti nespus, insa a caror realizare pare in momentul actual sau in viitorul apropiat ceva aproape imposibil?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri