Exista oare un alt obicei care sa te ajute sa te relaxezi total si sa te detasezi complet, asa cum se intampla cand citesti o carte?! Parca toate activitatile iti sunt intrerupte de alte ganduri, de alte zgomote, dar atunci cand intri in lumea lumea unei carti, nu mai are nimeni altcineva puterea sa patrunda acolo unde te afli tu.

Astazi vorbim despre cartile motivationale, acele carti care te fac sa te simti un alt om dupa ce le-ai citit, convins fiind ca ai invatat multe si deja vezi schimbari in tine. Va oferim o mica lista a cartilor motivationale care va vor determina sa incepeti fiecare zi de munca cu inima deschisa.

Nu conteaza cat de bun esti, ci cat de bun vrei sa fii

Te-ai intrebat vreodata care este avantajul de a fi concediat? Cartea de fata – Nu conteaza cat de bun esti, ci cat de bun vrei sa fii – este bestseller-ul mondial al lui Paul Arden, care ne invata cum sa faci incredibilul credibil.

"Atata timp cat exista un scop, realizarile cuiva nu cunosc margini" [Paul Arden]

Mintea organizata

Imprieteneste-te cu organizarea! In locuinta, la locul de munca, in viata si in ganduri trebuie sa ai intotdeauna ordine, altfel risti sa te trezesti mai tarziu ca toata viata ta a fost un haos si ca nu ai inteles nimic din ea. Mintea organizata, carte scrisa de Daniel J. Levitin, este sanatate pura!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice PRwave.ro a aniversat 18 ani pe 18 aprilie Împreună în arte și simțiri

De profesie om

Invata sa fii fericit, sa ai succes si sa iti pastrezi in permanenta starea de bine! Primii pasi ii vei gasi in cartea lui Jim Bangola – De profesie om. Vei afla cum sa pastrezi o legatura pasnica intre minte, corp si munca, pentru ca, stii si tu, nu poti sa dai randament la locul de munca daca nu esti sanatos si linistit spiritual.

Inteligenta emotionala la locul de munca

Din dorinta de a avea putere, succes si recunoastere, tot mai multi dintre noi pun cariera pe primul loc. Cartea Inteligenta emotionala la locul de munca a lui Paz Torrabadella ofera sfaturi, reflectii si teste care te ajuta sa te cunosti mai bine, sa muncesti mai eficient si cum sa relationezi cu ceilalti.

Secretele succesului

Se spune ca atunci cand ai succes si bani te schimbi, iar prietenii de langa tine nu sunt chiar prieteni. Insa cartea lui Dale Carnegie – Secretele Succesului – te invata, printre multe altele, cum sa faci o impresie buna la prima intalnire, cum sa raspunzi provocarilor venite din partea celorlalti si de ce este recomandat sa iti recunosti greselile . Concluzia: cei din jur ne vor trata asa cum ii tratam noi pe ei.

8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea

Saptamana de lucru de 4 ore

Saptamana de lucru de 4 ore este titlul bestseller-ului international al lui Timothy Ferris, scris in 29 de limbi si care a rezistat un an in topul Amazon. Cartea te indeamna sa uiti tot ce ti-au spus parintii si bunicii despre munca si sa incepi sa iti traiesti viata acum!

Incepe cu ce nu-ti place

De cate ori nu te-ai asezat in fata mesei de lucru si nu ai stiut cu ce sa incepi treaba? Sarcini peste sarcini, vreme frumoasa afara care iti trimite gandurile pe alte meleaguri, mai putin la munca… raspunsurile la intrebare le-a asezat Brian Tracy in volumul Incepe cu ce nu-ti place. Nu lasa pe maine ce poti face astazi… s-ar putea sa fie mai rau!

Nu uita ca cititul este hrana pentru minte!

Sursa Foto FrontPage: unsplash.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri