Daca seful tau obisnuieste sa se ocupe el de tot ce e mai complicat, probabil ca te-ai obisnuit sa te duci la el cu probleme si sa astepti solutii. Nu face asta. in schimb, de fiecare data cand vii cu o prolema identificata, propune si cateva solutii care stau in picioare. Nu numai ca asta te va face sa intelegi mai bine domeniul tau, dar ceilalti vor capata incredere ca tu esti persoana pe care se pot baza sa rezolve diverse situatii.

Un lucru pe care il admir la romani este faptul ca foarte multi dintre noi ne dorim sa invatam, sa ne perfectionam si sa ne dezvoltam profesional. Totusi, de la intentie la realitate e cale lunga, motiv pentru care foarte multe persoane se simt plafonate si frustrate in cariera.

Primul lucru la care ne gandim in aceasta situatie este sa parasim compania si sa cautam un nou job. Experienta mea insa este ca deseori, aceasta nu este cea mai facila solutie. Mai degraba, ceea ce ai nevoie sa faci este sa valorifici oportunitatile de crestere din compania in care lucrezi.

Cei mai multi oameni ignora aceasta solutie deoarece percep ca nu exista oportunitati de crestere in compania unde se afla. Insa realitatea este ca deseori pur si simplu ei nu le vad sau nu stiu cum sa le valorifice.

Iata patru strategii cheie pentru a valorifica oportunitatile de crestere din compania unde lucrezi:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi

1. Cere. Foarte multi manageri nu se preocupa de a oferi in mod constant responsabilitati noi si provocatoare angajatilor pe care ii au in subordine. Asa ca e responsabilitatea ta sa ceri. Comunica-i periodic si clar sefului tau dorinta ta de a prelua responsabilitati si sarcini noi. in plus, cand identifici proiecte concrete in care poti fi implicat, cere acest lucru.

2. Vino cu solutii, nu doar cu probleme. Daca seful tau obisnuieste sa se ocupe el de tot ce e mai complicat, probabil ca te-ai obisnuit sa te duci la el cu probleme si sa astepti solutii. Nu face asta. in schimb, de fiecare data cand vii cu o prolema identificata, propune si cateva solutii care stau in picioare. Nu numai ca asta te va face sa intelegi mai bine domeniul tau, dar ceilalti vor capata incredere ca tu esti persoana pe care se pot baza sa rezolve diverse situatii.

Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

3. Cauta explicatii aprofundate. Este natural ca in anumite stadii ale carierei tale, sa primesti instructiuni specifice de la ceilalti despre cum sa faci anumite lucruri. insa asta risca sa devina o obisnuinta care te face sa devii dependent de ceilalti. in schimb, de fiecare data cand ti se dau instructiuni, pune intrebari si cauta sa intelegi logica din spatele lor. Astfel, in timp vei deveni capabil sa aplici aceasta logica in diverse situatii, de unul singur. Asta inseamna cu adevarat competenta.

4. Asuma-ti riscul de a incerca. A invata presupune a incerca lucruri noi si a le practica pana cand devii bun la ele. Doar ca pana acolo, e un drum presarat cu greseli si esecuri. Teama de acestea si dorinta irationala de a face totul perfect este ceea ce saboteaza cei mai multi oameni in a creste profesional. Daca reusesti sa le depasesti, ai deja 90% din solutia pentru a nu te plafona profesional.

Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri