De ce leadership feminin? Pentru ca incepem sa renuntam la prejudecati si privim dintr-un alt punct de vedere. Pentru ca avem puterea de a ne asuma un statut inalt si de a trata cu responsabilitate indatoririle de zi cu zi. Pentru ca putem si vrem. Pentru ca toate femeile au dreptul de a pasi increzatoare.

Ce au in comun Leslie Hawke si Aurora Liiceanu? Si ce ai tu in comun cu ele?

Au un impact puternic asupra celor din jur – prin ceea ce fac si ceea ce reprezinta, sunt animate de un spirit umanist, distinse - sunt prezente care inspira. Aceasta este o posibilia varianta de raspuns. Pentru a-ti da singura un raspuns si pentru a pune si mai multe intrebari, fundatia LEADERS te invita la conferinta Leadership Feminin, pe 5 martie 2009, la Bucuresti.

Pentru debutul imprevizibilului an 2009, fundatia LEADERS propune sa descoperim impreuna stilurile de leadership care ne vor ajuta sa navigam elegant provocarile perioadei. Prima explorare – leadershipul feminin.

Dincolo de individualitati bine conturate, femeile au trasaturi comune in stilul de a conduce, trasaturi a caror cunoastere ne-ar putea oferi cheia adaptabilitatii in conditii extreme. Un simplu exemplu in acest sens provine dintr-un studiu al ANIMMC (Agentia pentru intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie) care arata ca rata de supravietuire a companiilor conduse de femei este mai mare decat cea a firmelor conduse de barbati, deoarece femeile sunt mult mai prudente si folosesc un management al riscului adecvat.

Despre cum conduc femeile in business, despre cum initiaza si sustin o miscare sociala, despre cum muncesc si inspira prin arta si prin cercetare, vom dezbate in cadrul conferintei Leadership Feminin, din 5 martie.

Isi vor impartasi experientele si vor raspunde tirului de intrebari din public femei puternice precum Alteta Sa Regala Principesa Margareta (in curs de confirmare), Aurora Liiceanu - Psiholog, Maia Morgenstern - Actor, Cristina Batlan - Fondator Musette(in curs de confirmare) , Leslie Hawke - Fondator OvidiuRom, Sandra Pralong, CEO, Synergy Communications, Mihaela Radulescu, Realizator TV, Liliana Popescu, Conferentiar Doctor Universitar, Scriitor. Vor fi prezenti admiratori de marca ai leadershipului feminin, precum Florin Piersic, Actor si Vasile Paun, Presedinte IntellCompetitiv.

Conferinta Leadership Feminin

De ce leadership feminin? Pentru ca incepem sa renuntam la prejudecati si privim dintr-un alt punct de vedere. Pentru ca avem puterea de a ne asuma un statut inalt si de a trata cu responsabilitate indatoririle de zi cu zi. Pentru ca putem si vrem. Pentru ca toate femeile au dreptul de a pasi increzatoare. Din toate aceste motive si pentru multe altele, te invitam la o conferinta care te va ajuta sa descoperi particularitatile si valorile specifice stilului feminin de leadership si impactul unui leadership eficient asupra performantei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri