Ce ti-ai dorit in copilarie sa devii atunci cand vei fi mare? Ai visat sa devii un actor sau un cantaret celebru? Sau presedintele SUA? Poate ai vrut sa devii atlet la Olimpiade sau unul dintre cei mai bogati oameni din lume. Cu totii avem visuri si ambitii. Fara indoiala, unele dintre ele ti le-ai implinit. Insa, indiferent cat succes ai in prezent, inca mai ai vise si teluri ce asteapta sa fie implinite.

* Tema pentru acasa

Pune deoparte experientele negative pe care le-ai avut, incluzand circumstantele dificile si oamenii care te-au ranit. Uita de scrisorile de recomandare si de reputatia care ti-ai construit-o peste ani. Indeparteaza toate astea si priveste la ce a ramas. Daca nu vezi o integritate solida in tine insuti, asuma-ti schimbarea chiar astazi. Fa lucrurile minore! Petrece urmatoarea saptamana monitorizand atent obiceiurile caracterului tau. Fa o nota despre tine insuti ori de cate ori nu spui intregul adevar, negi sa indeplinesti o asumare, fie ca e o promisiune directa sau doar implicita, lasi o sarcina neterminata sau vorbesti despre ceva ce ar fi trebuit sa pastrezi confidential.

Autor: Laura Dragulin

Sursa: 9am.ro

Citeste si alte articole pe 9am.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

Romanii, printre primii candidati pentru cea mai buna slujba din lume

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Cafeaua poate provoca halucinatii

Arta la mansarda


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri