Ce ti-ai dorit in copilarie sa devii atunci cand vei fi mare? Ai visat sa devii un actor sau un cantaret celebru? Sau presedintele SUA? Poate ai vrut sa devii atlet la Olimpiade sau unul dintre cei mai bogati oameni din lume. Cu totii avem visuri si ambitii. Fara indoiala, unele dintre ele ti le-ai implinit. Insa, indiferent cat succes ai in prezent, inca mai ai vise si teluri ce asteapta sa fie implinite.

In ziua de astazi, unora insa le place sa fie judecati nu dupa cine sunt, ci dupa titlurile pe care le-au castigat sau pozitia pe care o detin, indiferent de natura propriului caracter, insa scrisorile de recomandare nu pot inlocui niciodata caracterul. Integritatea nu trebuie confundata cu reputatia. Cu siguranta ca o reputatie buna este valoroasa. Dar o reputatie buna exista datorita faptului ca este o reflectare a caracterului cuiva. D. L. Moody scria: “Daca am grija de propriul meu caracter, reputatia va avea grija de ea insasi”.

* In fiecare zi, fa ceea ce ar trebui sa faci, inainte de ceea ce ai vrea sa faci

O mare parte a integritatii te urmareste permanent prin responsabilitatile tale. Autorul american Zig Ziglarspune: “Cand faci lucrurile care le ai de facut cand le ai de facut, va veni si ziua in care poti face lucrurile pe care vrei sa le faci cand vrei sa le faci”. Psihologul si filozoful William James sustinea ideea chiar mai puternic: “Fiecare trebuie sa faca zilnic cel putin doua lucruri pe care uraste sa le faca, numai pentru practica”. Fa ceea ce ar trebui sa faci inainte de a face ceea ce vrei sa faci. In fiecare zi a acestei saptamani, gaseste doua lucruri pe lista cu ceea ce ai de facut, pe care ar trebui sa le faci dar pe care le-ai lasat deoparte. Fa acele lucruri inainte de a face orice altceva de pe lista care ti- ar face placere.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

* Integritatea iti este cel mai bun prieten, dar si cel mai bun prieten al prietenilor tai

Scriitorul american Nathaniel Hawthorne, spunea ca : “Nici un om nu poate purta o perioada de timp considerabila o fata pentru el insusi si alta pentru ceilalti, fara a da in final in vileag care este fata lui adevarata”. Asta pentru ca integritatea personala este cel mai bun prieten pe care il ai. Ea nu te
va trada niciodata si nu te va pune intr-o pozitie compromitatoare. Totodata unul din cei mai buni prieteni pe care l-au avut prietenii tai vreodata. Cand cei din jurul tau stiu ca esti o persoana integra, stiu ca vrei sa-i influentezi pentru a putea adauga valoare vietii lor. Ei nu trebuie sa-si faca griji din cauza motivelor tale. Spre exemplu, daca faci un bine prietenilor tai, niciodata nu te vei gandi la ce ti-ar folosi tie asta. Si totusi iti foloseste atat de mult !

Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Caria dentară – ce este și cum se tratează 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri