Daca pisicuta ta este mult timp singura in casa, este posibil sa ai mici inconveniente cauzate de natura sa jucausa. Afla cum poti preveni cele mai des intalnite dezastre provocate de pisi.

Pisicuta si marcarea teritoriului

Pisicutelor le place sa zgarie. Distrugerea canapelei, fotoliului, mesei, covorului s.a.m.d. sunt mijloace de a isi marca teritoriul. Are nevoie sa zgarie, asa ca singura solutie este sa ii oferi un obiect pe care isi poate marca teritoriul fara a produce daune. Astfel de obiecte sunt disponibile in petshopuri.

Pisicutele si jaluzelele, draperiile si perdelele

Le place atat de mult sa se catere, incat nu se stie cat vor mai rezista perdelele tale. Pisicuta ta s-ar putea linisti daca i-ai cumpara din petshop casute sau bare pe care se poate catara. Jaluzelele verticale sunt recomandate pentru proprietarii de pisici. Poti sa dai perdelele cu spray cu aroma de lamaie. Sa vedem atunci daca se mai incumeta sa se apropie!

Mobila noua versus mobila zgariata

Sprayurile cu piper sau sprayurile cu aroma de lamaie ar trebui sa tina pisica departe. Daca pisi nu reactioneaza la astfel de mirosuri, solutia este sa acoperi suprafetele vizate de ghearele ei cu folie de aluminiu. Lasa folia timp de o luna astfel incat sa aiba timp sa se obisnuiasca sa nu se mai atinga de mobila respectiva.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pisicile și ploaia - o poveste de dragoste de interior. 15 imagini sugestive care descriu relația pisicuțelor cu ploaia PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri