ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

touray

Date personale:

Sex: feminin

Varsta: 33 de ani

 

Descriere personala:

Mamica independenta cu doi copii, ambitioasa, sincera, si inca in cautarea perfectiuniii.....

Blog (0 posturi)

touray nu are nici o inscriere pe blog.
Citat favorit
Niciodata nu e prea tarziu!
Carti favorite
Fata nimanui!
Filme favorite
comediile, drama
Trei dorinte
to be healthy to be happy to be reach
Unde ar vrea sa locuiasca
in casa mea...
Ultimele intrebari postate
Nu a postat nici o intrebare
Ultimele raspunsuri postate
Nu a postat nici un raspuns
Comentarii pe forum

Data Topic Comentariu
13 Aug 2011, 17:49 Am incercat pudra de epilat si e superr v-o recomand cu placere fetelor! Am o prietena care mi-a recomandat un nou produs pe piata romaneasca, PUDRA DE EPILAT. Am fost sceptica pentru ca tenul meu e foarte sensibil si ma irit foarte repede, am facut o incercare si e superr. Va recomand fetelor, e vara si trebuie sa aratam bine si cu bani cat mai putini. Puppp
Citeste tot subiectul
7 Apr 2009, 11:44 RETETE CULINARE DIN BUCATARIA POLONEZA BIGOS (mancare de varza)- mancare pur traditionala poloneza


Compozitie:
1,5kg varz murat ( sau 1 kg murat i 500 g varz dulce )
200 g costi
3 cepe mari
Aproximativ 1 1,5 kg (cu cat mai mult cu att mai gustos) carne de vit, de porc, muchi, carne de pasre ( iar pentru a fi mai gustos se poate adga carne de vnat, sau alte sortimente de carne)
200 g crnai de cas i unc tiat buci
100 g prune uscate
50 g untur
Zeama (sosul) n care s-a prjit carnea
3-4 frunze dafin
8-10 boabe de piper i ienibahar
2 linguri chimen (benevol)
Se poate aduga 2 linguri de past de tomate, piper mcinat i sare dup, eventual 1 pahar de vin rou sec.

Mod de preparare:

Se toac varza murat i se fierbe. Varza dulce tiat se oprete cu puin ap i se fierbe, se amestec cu cea murat.
Se clete ceapa n untur se adaug carnea de vit tiat cu un strop de ap. Cnd e pe jumtate fiart se adaug carnea de porc, de pasre, se fierbe puin i se adaug costia, muchiul, prunele n prealabil muiate, scurse bine, tiate. Hribii uscai i nnmuiai peste noapte, fieri i tiai, crnaul i unca tiate buci sunt amestecate cu past de tomate, care-i d gust i culoare.
Toate ngredientele se amestec bine, se condimenteaz dup gust, se fierbe la foc potrivit aproximativ 2 ore, amestecnd continuu. Bigosul se prepar cu cteva zile nainte. n fiecare zi se nfierbnt. nainte de a fi consumate se nfierbnt bine i se adaug vinul. Cu ct este nfierbntat de mai multe ori el devine mai gustos.


Citeste tot subiectul

Ultimele stiri din Forum
×
Forum