ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

reyya

Date personale:

Sex: feminin

Varsta: 41 de ani

Localitate: Constanta

 

Descriere personala:

PS: dincolo de forumul Garbo sau orice altceva...raman doar eu ...cu mine... multumesc forumului Garbo si userilor mei preferati pt clipele frumoase oferite atunci cand le-am citit si apreciat comentariile. Fiti voi si atat! :-) Confucius: Nu trebuie s fii trist c n-ai fost remarcat. Fii trist c n-ai fcut nimic remarcabil.- citatul se adreseaza multora de aici ..cei care dincolo de taste cred ca se pot face remarcati :-)

Notificarile lui reyya:

  • reyya si nathalie au devenit prietene (24 Noiembrie, 18:38)
  • reyya si cricat_ au devenit prietene (9 Noiembrie, 21:38)
  • reyya si anca16 au devenit prietene (20 Iunie, 23:10)
  • reyya si-a modificat statusul in ",,Sunt lucruri pe care le poti avea doar daca stai departe de ele . Facand greseala sa le cauti , le pierzi " Octavian Paler" (18 Iunie, 20:36)
  • reyya si-a modificat statusul in ",,Sunt lucruri pe care le poti avea in viata doar daca stai departe de ele . Facand greseala sa le cauti , le pierzi " Octavian Paler" (18 Iunie, 20:21)

» vezi toate notificarile
 
Blog (1 post)

24 Februarie 2011, 02:20

,,In ziua in care m-am iubit cu adevarat

Sunt zile în care aerul devine greu în piept. Sunt zile în care fiecare inspiraie i expiraie se d cu un efort dublu. Sunt zile în care începi a te iubi cu adevrat.   ”În ziua în...

Citeste mai departe »
 
Citat favorit
"Is God willing to prevent evil, but not able, then he is not omnipotent.. is he able, but not willing? then he is malevolent. is he both able and willing? then whence cometh evil? is he neither able or willing? then why call him "God"...?!! William Sheakspeare
Carti favorite
,,The Business of Being a Woman'',Tarbell,Ida M. -,, The Magician'', John Fowles
Filme favorite
,,Sweet November'' ,,Serendipity'' ,,If only"
Trei dorinte
1.... 2 ... 3 Sa nu mai visez elefantei roz cu sapca de marinar alergand in cerc :-) si ar mai fi ceva ...sa nu o mai visez pe (ex)soacra-mea alergata de un mistret flamand si ala sa fie atat de prost incat sa o rateze, asta e cu adevarat un cosmar.. PS. Desigur glumeam , dorintele pentru moment nu pot fi facute publice...mai putin partea cu mistretul flamand :-)
Unde ar vrea sa locuiasca
Departe de lumea dezlantuita...
Ultimele intrebari postate
Nu a postat nici o intrebare
Ultimele raspunsuri postate
Nu a postat nici un raspuns
Comentarii pe forum

Data Topic Comentariu
23 Sep 2013, 21:53 ce este fericirea pentru fiecare dintre noi ? sunteti mai fericiti cand iubiti si sunteti iubiti ? fericirea……o iluzie…..fericrea este un moment scurt , foarte foarte scurt intre ce avem si ce ne dorim sa avem…..pe care insa natura umana il strica …de ficare data..."Daca s-ar sadi casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare." Jules Renard Citeste tot subiectul
21 Feb 2012, 18:44 de ce inselam?
De la: quasaria, la data 2012-02-05 18:22:36sau sa mincam tot kktul, in speranta ca ramine doar miere... la un moment dat.
Asta investitie pe termen lung.Q , ai pus punctul pe i....cat despre investitiile astea pe termen lung ....

Eu ma intreb daca topicul asta nu a fost deschis dupa o partida de amor de toata jena :-)) It s-u-c-k-s :-))
Citeste tot subiectul
21 Feb 2012, 18:40 de ce inselam? 378...multe dintre noi asteptam cu mare interes emanciparea reala a barbatului :-))) apropos ...m-am uitat pe cateva dintre postarile tale...vocabularul e unul "de exceptie" :-))) Citeste tot subiectul
21 Feb 2012, 17:58 Credeti ca un barbat casatorit isi va parasi sotia pt amanta?
De la: angel2012, la data 2012-02-19 13:28:40Trebuie sa -i dovedesc ca sunt mai buna decat sotia lui din toate punctele de vedere... :


ei uite Ange,l cu postarea asta te-ai intrecut pe tine :-)))
Citeste tot subiectul
21 Feb 2012, 17:53 Credeti ca un barbat casatorit isi va parasi sotia pt amanta? si mai trebuie adaugat Anakin , ca in acest caz ,dragostea ( fie ea neimpartasita ) e un cumul de placeri suportabile " :-))
Citeste tot subiectul

--