ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

pinochio91roxana

Date personale:

Sex: feminin

Varsta: 25 de ani

Localitate: ALTA LOCALITATE

 

Descriere personala:

satena cu suvite blonde,ichi albastri, 1,70 59 kg

Prietenii lui pinochio91roxana

pinochio91roxana nu are nici un prieten adaugat!
Blog (0 posturi)

pinochio91roxana nu are nici o inscriere pe blog.
Citat favorit
cartofi la cuptor cu oua fierte,salam si branza: spaghete cu ton si maioneza,,,,,in general mancarurile ce contin cartofi.
Carti favorite
aoleu......nush....nu e genul meu :D
Filme favorite
sarea
Trei dorinte
italiana
Unde ar vrea sa locuiasca
......
Ultimele intrebari postate
Nu a postat nici o intrebare
Ultimele raspunsuri postate
Nu a postat nici un raspuns
Comentarii pe forum

Data Topic Comentariu
15 Mar 2012, 05:52 Restaurantul meu Buna. Eu sunt in China de 7 luni pt studiu, m-am gandit sa raman sa predau limbi straine pentru ca aici poti fac bani frumosi din aceasta profesie. O mica problema insa...Dupa 7 luni de mancarea * sanatoasa*, adica orez si iar orez ( de la orezul simplu, la cel cu legume, la cel cu legume si ou, la cel brum, la cel rosu etc), paste de toate felurile din orez...si legume in combinatii extraordinare...iar carne asa...cat unghiutele unui copil si doar ici colo, asta sigur, se poate rezolva la orice colt de strada unde gasesti fast-food iar preturile te ustura, mai ales daca le frecventezi des (cum am ajuns sa fac eu ( din pacate)). Am inceput sa caut pe internet restaurante cu traditional romanesc si nu am gasit nici macar unul...Vreau sa va spun ca aici (nu fac reclama) KFC-ul, Mc-ul, Pizza Hut etc merg ca....paine calda la noi si preturile nu sunt de neglijat...de aceea m-am gandit ca un restaurant romanesc, cu mancare gatita ar merge foarte bine. Mie-mi place la nebunie sa gatesc, tatal meu gateste extraordinar la fel ca si restul familiei mele... Am vazut pe internet ca a fost o expozitie in Shanghai pentru scurt timp cu mancare traditionala romaneasca, 3 bucatari au gatit...si pe zi se vindeau sute de sarmale si de mici (asta fiind principala astractie), dar si ciorbele (pt ca aici nu au asa ceva) si restul mancarilor : pireu de cartofi, snitelele, chiftelele, salata de beof, mamaliga etc etc...In Romania viata este scumpa si destul de grea....China este in continua crestere economica si...din fericire pentru noi, strainii, China are 2 slabiciuni: limbile straine (daca cautati pe internet, vedeti mii de oferte de slujbe mai ales pentru cei care cunosc engleza) si mancarea...care este buna, dar care nu este facuta pentru straini, si stiu sin proprie experienta ca si chinezii ar mai schimba meniul din cand in cand. Voi ce spuneti? Ar merge? Este greu sa incepi afacerea unui restaurant? De ce este nevoie si pe cine pot intreba date singure? Pentru inceput m-am gandit ca un curs de bucatari mi-ar prinde bine si oameni de incredere, mai ales din domeniu, care m-ar putea sfatuii.... Citeste tot subiectul

Ultimele stiri din Forum
×
Forum