ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

mohawk

Date personale:

Sex: feminin

 

Descriere personala:

Prietenii lui mohawk

mohawk nu are nici un prieten adaugat!
Blog (0 posturi)

mohawk nu are nici o inscriere pe blog.
Citat favorit
necompletat
Carti favorite
necompletat
Filme favorite
necompletat
Trei dorinte
necompletat
Unde ar vrea sa locuiasca
necompletat
Ultimele intrebari postate
Nu a postat nici o intrebare
Ultimele raspunsuri postate
Nu a postat nici un raspuns
Comentarii pe forum

Data Topic Comentariu
7 Noi 2010, 00:23 Pariu cu mine insami I might need your help . Poate ati mai avut asemenea momente si imi puteti da un sfat.
In februarie am licenta, pe care trebuia sa o dau in vara, nu m-am simtit pregatita si am zis ca mai bine mai astept jumatate de an si invat, desi stiam ca as putea sa trec prin acest examen si sa il iau cu o nota mai mica.Asta pentru ca eu sunt de fel o hei-rupista si nu sunt capabila sa imi propun si sa reusesc sa fac un lucru pe termen lung, adica sa ma tin de un lucru pana il termin
Mi-am pus in gand ca pana la sfarsitul lui ianuarie sa fiu brici, am 4 materii kilometrice prin care am trecut, dar cum la mine memoria de lunga durata nu exista, am cam uitat mare parte (ma refer la chestii de detaliu, ca asa, in mare, le stiu. dar nu este suficient, i'm afraid).Si nu stiu cum sa ma organizez. Multe carti de teorie, multe carti de practica, nu stiu cu care sa incep, de o luna-doua, incep un lucru, ma panichez, il las, ma apuc de alta materie, am prostul obicei sa invat scriind, am si putin timp la dispozitie zilnic fiindca ma intorc tarziu de la serviciu si imi obosesc ochii de la calculator. Stiu ca nu e imposibil, trebuie sa iau examenul , e a doua facultate la mine, prima a fost usor de trecut ca eram studenta si nu aveam job, nu aveam altceva de facut decat sa invat. Acum, in schimb, mi se pare un chin si mi-e teama ca ma invart in jurul cozii. Voi cum v-ati organizat cand a fost vorba sa va pregatiti pentru ceva pe termen lung?
Eu am prostul obicei de a invata scriind, am terminat prima facultate la ase, deci va imaginati. Acum mi-e foarte greu pentru ca am mult de tocit, eu sunt obisnuita cu chestii logice, explicabile, pe o perioada scurta retin, dar am nevoie ca tot ce invat acum sa nu uit pana la finalul lui ianuarie.
Un sfat de la voi?
Va pup.........
Citeste tot subiectul

--