ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

mimizami

Date personale:

Sex: feminin

Varsta: 59 de ani

Localitate: Cernavoda

 

Descriere personala:

Notificarile lui mimizami:

  • mimizami si garbo233380 au devenit prietene (8 Septembrie, 12:54)
  • mimizami si Mihaela_dyasy au devenit prietene (26 Octombrie, 22:46)
  • mimizami si garbo166424 au devenit prietene (18 Aprilie, 19:40)
  • mimizami si-a modificat statusul in " viata este roz daca alegi nuanta potrivita " (18 Aprilie, 17:31)
  • mimizami si-a modificat statusul in " viata este roz daca alegi culoarea potrivita " (27 Decembrie, 18:38)

» vezi toate notificarile
 
Vezi toate pozele | Toate pozele comunitatii | Toate videoclipurile comunitatii

Poza adaugata de mimizami
De la mimizami in dulciuri
la 21 Ian 2011, 18:34

Poza adaugata de mimizami
De la mimizami in dulciuri
la 21 Ian 2011, 18:33

Poza adaugata de mimizami
De la mimizami in dulciuri
la 21 Ian 2011, 18:33

Poza adaugata de mimizami
De la mimizami in dulciuri
la 21 Ian 2011, 18:29

Poza adaugata de mimizami
De la mimizami in dulciuri
la 21 Ian 2011, 18:28

Poza adaugata de mimizami
De la mimizami in dulciuri
la 21 Ian 2011, 18:28

Poza adaugata de mimizami
De la mimizami in dulciuri
la 21 Ian 2011, 18:28

Poza adaugata de mimizami
De la mimizami in dulciuri
la 21 Ian 2011, 18:28

Poza adaugata de mimizami
De la mimizami in dulciuri
la 21 Ian 2011, 18:27

Poza adaugata de mimizami
De la mimizami in dulciuri
la 21 Ian 2011, 18:27

Poza adaugata de mimizami
De la mimizami in dulciuri
la 21 Ian 2011, 18:27

Poza adaugata de mimizami
De la mimizami in dulciuri
la 21 Ian 2011, 18:27

Poza adaugata de mimizami
De la mimizami in dulciuri
la 21 Ian 2011, 18:27

Poza adaugata de mimizami
De la mimizami in dulciuri
la 21 Ian 2011, 18:27

Poza adaugata de mimizami
De la mimizami in dulciuri
la 21 Ian 2011, 18:26

Poza adaugata de mimizami
De la mimizami in dulciuri
la 21 Ian 2011, 18:26

Poza adaugata de mimizami
De la mimizami in dulciuri
la 21 Ian 2011, 18:26

Poza adaugata de mimizami
De la mimizami in dulciuri
la 21 Ian 2011, 18:26

Poza adaugata de mimizami
De la mimizami in dulciuri
la 21 Ian 2011, 18:26

Poza adaugata de mimizami
De la mimizami in dulciuri
la 21 Ian 2011, 18:26

Poza adaugata de mimizami
De la mimizami in dulciuri
la 21 Ian 2011, 18:26

Poza adaugata de mimizami
De la mimizami in dulciuri
la 21 Ian 2011, 18:25

Poza adaugata de mimizami
De la mimizami in dulciuri
la 21 Ian 2011, 18:25

Poza adaugata de mimizami
De la mimizami in dulciuri
la 21 Ian 2011, 18:25



Blog (0 posturi)

mimizami nu are nici o inscriere pe blog.
Citat favorit
viata este roz daca stii sa folosesti culoarea potrivita
Carti favorite
dragoste
Filme favorite
dragoste si drama
Trei dorinte
sa am copii alaturi
Unde ar vrea sa locuiasca
oriunde as considera ca mi-e bine
Ultimele intrebari postate
Nu a postat nici o intrebare
Ultimele raspunsuri postate
Nu a postat nici un raspuns
Comentarii pe forum

Data Topic Comentariu
20 Iun 2011, 08:53 De ce oamenii ateisti care sunt pocaiti au ganduri rele si nu sunt statornici in gandirea lor?Dar si credinciosii care asculta de preoti sunt rai...Pt ca preotii ii invata pe oameni sa tolereze rautatea,adica sa fie toleranti cu oamenii rai si fac si ei l
De la: ingerasulluptator, la data 2011-05-29 23:51:18
De la: esme, la data 2011-05-29 23:45:22poate sclipiri in ochi, irino, cand poftesti si tu la cate un hatza-hatza! da` nu-i de gasit, afurisitu`! nu se rataceste deloc si prin ograda ta.
pai daca are bani multi si imi face codouri precum ferari si diamantema gandesc poate sa il accept dar sa fie si om bun si sa imi placa de el...plus ca cadourile le merit,,la valoarea mea


imi cer scuze ca intervin ,hai cu ateistii cu neateisti ,dar sa scrii " ca cadourile" nu prea merge , si in cazul, acesta nu prea le mai meriti
Citeste tot subiectul
18 Apr 2010, 00:38 Kebab aceea este shaorma ....cu toate ingrdientele infasurate in lipie .....nu este kebab Citeste tot subiectul
30 Oct 2009, 17:03 CEVA RAFINAT pare ff interesanta reteta .....dar in dobrogea cam greu cu zmeura


si mai vin cu o rugaminte va rog ptr a se putea citi mai repede si mai usor folositi la scriere litere mici, valabil ptr toti care folosesc scrierea cu litere mari .....multumesc
Citeste tot subiectul
29 Iul 2009, 10:34 ghisman
De la: tortue, la data 2008-08-26 12:52:52Ajutati-m va rog...Daca stie cineva reteta unei prajituri din Dobrogea care se cheama Ghisman. Mancam la bunica mea in copilarie dar nu am reteta...Multumesc anticipat

ptr ca am vazut ca sunteti in cautarea retetei GHISMAN si intimplator am dat de ea bucurati-va de ea

Poate ca citind aceasta reteta, unii dintre dumneavoastra or sa-si aduca aminte de copilarie, de prajitura pe care o facea bunica din Dobrogea.GHISMAN
Reteta traditionala spune ca se prepara din corasla (primul lapte dat de vaca dupa ce a fatat). In cazul in care nu este la indemana corasla se poate inlocui cu lapte de vaca. Alte ingrediente: 3-4 oua, faina, sare, bicarbonat de sodiu si branza dulce de vaca. Se bat oualele, se adauga corasla (sau laptele), faina si restul ingredientelor, rezultand prin amestecare un fel de coca de consistenta unei smantani mai groase.Compozitia se toarna intr-o tava unsa cu untura si tapetata cu faina in prealabil. Se da la cuptor aproximativ 30 min. Dupa ce a crescut compozitia data la cuptor se unge pe deasupra cu ou batut si se mai lasa la cuptor sa se rumeneasca.
Citeste tot subiectul
3 Iul 2009, 19:02 prajitura cu bulion Prajitura cu bulion este atat de delicioasa incat pare mai mult o prajitura festiva decat una de post. Prajitura cu bulion este pufoasa si se topeste pur si simplu in gura. Economicoasa, usoara si delicioasa aceasta prajitura cu bulion este pe gustul tuturor si binevenita oricand.


Ingrediente

2 linguri de ulei
2 linguri de zahar
2 linguri de bulion
14 linguri faina
1 lingurita bicarbonat stins cu zeama de lamaie sau otet

Sirop

2 cani cu zahar
2 cani cu apa

Crema
nuci macinate si gem


Mod de preparare

Se framanta toate ingredientele, se imparte aluatul in 3 parti si se coc 3 foi pe fundul tavii, tapetata in prealabil cu faina;

Din 2 cani de zahar si 2 cani apa se face un sirop mai gros cu care se insiropeaza cele 3 foi;

Se face o crema din gem amestecat cu nuci macinate si se umplu foile.
Citeste tot subiectul

--