ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

iulia-dibu

Date personale:

Sex: feminin

 

Descriere personala:

Prietenii lui iulia-dibu

iulia-dibu nu are nici un prieten adaugat!
Blog (0 posturi)

iulia-dibu nu are nici o inscriere pe blog.
Citat favorit
necompletat
Carti favorite
necompletat
Filme favorite
necompletat
Trei dorinte
necompletat
Unde ar vrea sa locuiasca
necompletat
Ultimele intrebari postate
Nu a postat nici o intrebare
Ultimele raspunsuri postate
Nu a postat nici un raspuns
Comentarii pe forum

Data Topic Comentariu
11 Apr 2015, 18:30 Echipa Garbo va ureaza Paste Fericit! Dragele noastre,

Este momentul cand ne bucuram de sarbatoarea magica a Invierii Domnului, cand ne lasam patrunse de mesajul sau de Iubire, Pace si Intelegere.

Sa ne deschidem sufletele si sa ne rugam impreuna pentru sanatatea noastra, a familiei si a tuturor celor dragi noua. Sa dorim doar bine in vietile noastre si ale celor iubiti!

Lumina si caldura Pastelui sa va lumineze mintile, sa va linisteasca sufletele si sa va calauzeasca spre iertare, intelepciune si credinta...
Sa aveti un Paste Fericit!

Cu drag,
Echipa Garbo
Citeste tot subiectul
22 Mar 2013, 16:16 Cum poti gasi solutii problemelor tale Un counselor profesionist nu judeca, ci te insoteste in a descoperi calea cea mai potrivita in a-ti rezolva problema care iti creeaza preocupari; nu da sfaturi ci te ajuta sa elaborezi starea dificila prin care treci; nu da solutii, ci te sustine sa faci alegeri eficiente pentru tine insuti. Te orienteaza spre un a fi-mult-mai-bine!

Garbo si Ana Olimpia, counselor profesionist, colaboreaza pentru a le oferi cititoarelor si cititorilor, posibilitatea de a avea un ajutor specializat cu privire la problemele pe care le au. Asteptam pe adresa redactiei - redactie@garbo.ro scrisorile voastre adresate Anei-Olimpia, care va va indruma spre gasirea unor raspunsuri pentru intrebarile care va framanta. Ana-Olimpia Tataru

Ceea ce m-a surprins in mod deosebit a fost strigatul de durere exprimat de multi/multe dintre cititorii/cititoarele de pe forumul Garbo, care cer ajutor in vointa de a iesi din hatisul problemelor cu care se confrunta. Am preferat sa nu raman indiferenta la ecoul acestui strigat si sa incerc sa imi ofer cunostintele si competentele acumulate acelora care simt necesitatea unui altfel de raspuns decat cele cu care s-au obisnuit.

Asa s-a nascut idea colaborarii cu Garbo, iar acest proiect este sustinut din partea-mi de un act absolut gratuit si voluntar. Prefer exprimarea directa si amicala care imi permite sa fiu eu si sa ma asez cu umilinta in serviciul acelora care au nevoie. Activez ca Professional Counselor din 2006 si sunt membru asociat la Assocounseling Italia. - ne marturiseste Ana.

Va asteptam cu drag!
Citeste tot subiectul
13 Apr 2012, 20:54 Hristos a Inviat! Garbo.ro va ureaza Hristos a Inviat! Fie ca Sfintele Sarbatori sa le petreceti alaturi de cei dragi intr-o atmosfera de neuitat, cu bucurii si impliniri si totodata va multumim ca ne rasfoiti cu drag zi de zi!

Hristos a Inviat!
Citeste tot subiectul

--