ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 
ingerasulluptator
Noi nu putem schimba oamenii.Dar in schimb ne putem schimba pe noi,si putem influenta pe altii in bine,prin exemplu nostru,prin perseverenta noastra
Ultima vizita: 2014-10-01

Intră în contul tău

Am uitat parola / Nu am cont
sau

ingerasulluptator

Date personale:

Sex: feminin

Varsta: 61 de ani

 

Descriere personala:

Pacat ca oamenii nu se lasa si ei in voia lui Iisus si sa isi smereasca mintea ca sa poata fii condusi de lumina calauzitoare a Duhului Sfant....Daca oamenii s-ar pocai si si-ar smeri mintea,,si sa devina ca niste copiii simpli..Domnul i-ar conduce pe ei.si ar fii protectorul lor...Pt ca Dumnezeu ne iubeste si vrea sa ne ajute...Dar oamenii au dreptul de a alege daca vor sa fie condusi de lumina calauzitoare a lui Dumnezeu prin Duhul Sfant....Dumnezeu iubeste sufletul smerit,si ascultator care se leapada de invataturile rele a celorlalti oameni

Notificarile lui ingerasulluptator:

  • ingerasulluptator si-a modificat statusul in "Noi nu putem schimba oamenii.Dar in schimb ne putem schimba pe noi,si putem influenta pe altii in bine,prin exemplu nostru,prin perseverenta noastra" (28 Iunie, 23:34)
  • ingerasulluptator si-a modificat statusul in "din cauza ca oamenii sunt atat de rai unii cu altii,de asta este si ca iadul pe pamant si oamenii sunt atat de nefericiti....este incredibil cat de mult i se poate schimba gandirea unui om smerit si care se straduie sa traiasca curat fara rautate" (19 Noiembrie, 23:34)
  • ingerasulluptator si-a modificat statusul in "din cauza ca oamenii sunt rai unii cu altii,de asta este si ca iadul pe pamant si oamenii sunt atat de nefericiti" (19 Noiembrie, 23:32)
  • ingerasulluptator si-a modificat statusul in "Iisus este lumina vietii mele si calauzitorul meu in viata asta pe pamant plina de desertaciune" (23 Iunie, 16:03)
  • ingerasulluptator si-a modificat statusul in "Fericiti sunt facatorii de Pace si oamenii care nu fac rau nimanui si isi vad de treaba lor....Asa zice Domnul" (31 Mai, 23:38)

» vezi toate notificarile
 
Prietenii lui ingerasulluptator

ingerasulluptator nu are nici un prieten adaugat!
Vezi toate pozele | Toate pozele comunitatii | Toate videoclipurile comunitatii

Poza adaugata de ingerasulluptator
De la ingerasulluptator in poze
la 9 Iun 2012, 17:01

Poza adaugata de ingerasulluptator
De la ingerasulluptator in poze
la 19 Noi 2011, 14:43

Poza adaugata de ingerasulluptator
De la ingerasulluptator in poze
la 11 Iun 2011, 16:51

Poza adaugata de ingerasulluptator
De la ingerasulluptator in poze
la 11 Iun 2011, 16:49Blog (0 posturi)

ingerasulluptator nu are nici o inscriere pe blog.
Citat favorit
A fii credincios....Inseamna sa ai incredere in Dumnezeu si sa te lasi in voia lui....Sa iti smeresti mintea ca sa poti lasa lumina calazitoare a duhului sfant sa te ghideze,,,,sa te ajute sa gandesti pozitiv...
Carti favorite
Imi plac cartile Duhovnicesti,sa acumulez multe cunostinte
Filme favorite
Imi plac filmele cu magie...Imi plac filmele cu oameni puternici
Trei dorinte
1 sa ajung sa fiu seful preotilor 2 sa nu ma casatoresc niciodata 3 sa ma ajute Dumnezeu sa indepartez oamenii cu ganduri rele si nerecunoscatori din preajma mea ca sa pot trai linistita pana la adanci batranete
Unde ar vrea sa locuiasca
pai mi-ar placea sa traiesc intr-o zona montana linistita fara oameni rai si nerecunoscatori prin preajma
Ultimele intrebari postate
Nu a postat nici o intrebare
Ultimele raspunsuri postate
Nu a postat nici un raspuns
Comentarii pe forum

Data Topic Comentariu
11 Mar 2014, 22:55 De ce inseala barbatul??.. dar femeia?? eu cred ca lipseste iubirea sufleteasca..pt ca lipseste linistea sufleteasa.

lipseste increderea,femeia tace si face si ea..
pt ca daca femeia tace si face si ea se integreaza si apoi mai usor suporta..
dar femeile cuminti ma refer alea serioase si cuminti in toate punctele nu ar suporta barbatii rai care nicidecum nu vor sa se schimbe.
nu pot sa stai cu un barbat sa ii suporti rautatile si tu sa fii femeie cuminte...

ar fii cum tu vrei sa fii cuminte si mergi intr-un colectiv de oameni nesimtiti care merg cu morcovul afara,,daca nu devii ca ei nu esti acceptat pt ca difera gandirea si cine se aseamana se aduna la gandire ma refer,,oamenii care aleg sa fie nesimtiti,sunt atrasi tot de nesimtiti ca si ei,,,sau practice ei ar cauta carpe de sters pe jos,,,asa ii numesc ei pe oamenii cuminti..

dar om cuminte nu inseamna sa fii carpa de sters pe jos a celor nesimtiti..

dar barbatii nu lasa femeile sa gandeasca...
Citeste tot subiectul
11 Mar 2014, 22:42 Cat dureaza o relatie in afara casatoriei ? sentimentele trebuie sa fie reciproce..namai ca eu cred ca nini nu prea exista sentimente ci doar santaj sentimental..
femeile se deschid sufleteste...cu toate ca toti oamenii au interese egoiste..

Citeste tot subiectul
11 Mar 2014, 22:38 Cat dureaza o relatie in afara casatoriei ? barbatii profita emotional de femei...pt ca le invata ca atunci cand iubesc femeia trebuie sa faca toata treaba casnica si sa nu astepte nimic in schimb,,asa vad barbatii iubirea,,,este un santaj emotional...
cred ca in casatorii exista santaj emotional,,unde femeile au mereu de pierdut..
Citeste tot subiectul
11 Mar 2014, 22:32 Cat dureaza o relatie in afara casatoriei ? eu una nu cred ca exista iubire adevarata din suflet,,pt ca oamenii nu se deschid sufleteste pt ca nu exista increderea.
barbatii nu se deschid sufleteste pt ca altunci femeile ar profita...asa ca mai bine profita ei. de femei..
in casatorie barbatul sta cu femeia daca ii spala,calca are profit...

oamenii sau tot casatorit,,sau inmultit dar nu s-au maturizat deloc.
Citeste tot subiectul
10 Mar 2014, 21:37 Dece raspund femeile asa usor la avansurile barbatilor? barbatii insista sa faca sex,zapacesc hormonii femeii ca sa nu ii vada defectele,,,apoi dupa ce hormonii se linistesc vede biata femeie cu ce drac de barbat s-a incurcat...apoi unele mai fac si copii apoi stau cu barbatul pt ca nu poate sa isi creasca copii singura,,se inraiesc apoi urasc barbatii si isi bat si ele joc din barbate,,,dar eu cred ca raul de la barbate porneste.. Citeste tot subiectul

--