ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

gicuta57

Date personale:

Sex: feminin

Varsta: 52 de ani

Localitate: Cernavoda

 

Descriere personala:

Vezi toate pozele | Toate pozele comunitatii | Toate videoclipurile comunitatii

Poza adaugata de gicuta57
De la gicuta57 in de ziua piticului meu la 3 anisori
la 8 Dec 2008, 15:45

Poza adaugata de gicuta57
De la gicuta57 in de ziua piticului meu la 3 anisori
la 8 Dec 2008, 15:45

Poza adaugata de gicuta57
De la gicuta57 in de ziua piticului meu la 3 anisori
la 8 Dec 2008, 15:45

Poza adaugata de gicuta57
De la gicuta57 in de ziua piticului meu la 3 anisori
la 8 Dec 2008, 15:45

Poza adaugata de gicuta57
De la gicuta57 in de ziua piticului meu la 3 anisori
la 8 Dec 2008, 15:45

Poza adaugata de gicuta57
De la gicuta57 in de ziua piticului meu la 3 anisori
la 8 Dec 2008, 15:39

Poza adaugata de gicuta57
De la gicuta57 in de ziua piticului meu la 3 anisori
la 8 Dec 2008, 15:39

Poza adaugata de gicuta57
De la gicuta57 in de ziua piticului meu la 3 anisori
la 8 Dec 2008, 15:39

Poza adaugata de gicuta57
De la gicuta57 in de ziua piticului meu la 3 anisori
la 8 Dec 2008, 15:39

Poza adaugata de gicuta57
De la gicuta57 in de ziua piticului meu la 3 anisori
la 8 Dec 2008, 15:39

Poza adaugata de gicuta57
De la gicuta57 in un bb hotz!!!
la 7 Mai 2008, 11:44

Poza adaugata de gicuta57
De la gicuta57 in un bb hotz!!!
la 7 Mai 2008, 11:44

Poza adaugata de gicuta57
De la gicuta57 in paine impletita
la 9 Apr 2008, 15:48

Poza adaugata de gicuta57
De la gicuta57 in paine impletita
la 9 Apr 2008, 15:48

Poza adaugata de gicuta57
De la gicuta57 in paine impletita
la 9 Apr 2008, 15:48

Poza adaugata de gicuta57
De la gicuta57 in paine impletita
la 9 Apr 2008, 15:48

Poza adaugata de gicuta57
De la gicuta57 in eclere
la 9 Apr 2008, 15:34

Poza adaugata de gicuta57
De la gicuta57 in eclere
la 9 Apr 2008, 15:34

Poza adaugata de gicuta57
De la gicuta57 in cosulet din aluat frantuzesc cu spanac
la 7 Apr 2008, 23:32

Poza adaugata de gicuta57
De la gicuta57 in cosulet din aluat frantuzesc cu spanac
la 7 Apr 2008, 23:25

Poza adaugata de gicuta57
De la gicuta57 in cosulet din aluat frantuzesc cu spanac
la 7 Apr 2008, 23:25

Poza adaugata de gicuta57
De la gicuta57 in cosulet din aluat frantuzesc cu spanac
la 7 Apr 2008, 23:25

Poza adaugata de gicuta57
De la gicuta57 in cosulet din aluat frantuzesc cu spanac
la 7 Apr 2008, 23:25

Poza adaugata de gicuta57
De la gicuta57 in aperitiv
la 7 Apr 2008, 18:01



Blog (0 posturi)

gicuta57 nu are nici o inscriere pe blog.
Citat favorit
tot ceea ce este comestibil
Carti favorite
cafeauaaaaaaa
Filme favorite
sarea si piperul(fara ele ,preparatele nu ar avea gust...nu?
Trei dorinte
italiana
Unde ar vrea sa locuiasca
akolo unde ma simt bine...
Ultimele intrebari postate
Nu a postat nici o intrebare
Ultimele raspunsuri postate
Nu a postat nici un raspuns
Comentarii pe forum

Data Topic Comentariu
1 Apr 2008, 15:34 peste cu smantana cand o incercam? Citeste tot subiectul
31 Mar 2008, 23:19 lamaie umpluta cu peste 4 lamai
300gr sardine in ulei
masline
1 lingurita mustar(nu picant)
2 linguri de maioneza

Se taie capacul la lamaie si se scoate miezul. Sardinele se zdrobesc cu putin ulei, se amesteca cu masline tocate marunt, mustar, maioneza si cu putin din miezul lamaiei. Se condimenteaza si se umplu lamaile cu aceasta compozitie. Se taie putin la fund si se aranjeaza pe frunze de salata pe un platou.
Citeste tot subiectul
31 Mar 2008, 23:16 lamaie umpluta cu peste 4 lamai
300gr sardine in ulei
masline
1 lingurita mustar(nu picant)
2 linguri de maioneza

Se taie capacul la lamaie si se scoate miezul. Sardinele se zdrobesc cu putin ulei, se amesteca cu masline tocate marunt, mustar, maioneza si cu putin din miezul lamaiei. Se condimenteaza si se umplu lamaile cu aceasta compozitie. Se taie putin la fund si se aranjeaza pe frunze de salata pe un platou.
Citeste tot subiectul
31 Mar 2008, 17:16 Limba cu masline Aceasta este reteta clasica de mancare rece. Se poate face cu limba de porc sau de vita. Variantele sunt iepure cu masline si pui cu masline.

-limbi de porc proaspete
-masline kalamata(favoritele mele)
-ulei de masline
-vin alb
-bulion
-boabe de piper
-foi de dafin
-o ceapa mica
-lamaie

Intr-o oala cu apa clocotind oparim limbile care in prealabil au stat in apa rece sa le iasa sangele.
Dupa oparire le scurgem de apa.
Intre timp curatam o ceapa, un morcov si un pastarnac.

Pregatim limbile pentru fiert curatandu-le de bucatele de grasime si sgarci pe care le
aruncam.Intr-un vas cu apa rece punem la foc morcovul, ceapa, postarnacul si limbile oparite si curatate de grasimi. Fierbem limbile pana la inmuirea completa. Se pot incerca cu o furculita sa se patrunda.
Cand sunt fierte le scoatem pe un tocator si incepem jupuirea.Zeama in care au fiert se rezerva pentru sos.
Limbile fierte bine ar trebui sa se jupoie cu usurinta. In caz ca nu vor, le convingem cu un cutit fin. Dupa indepartarea pielitei se taie felioare.

Acum trecem la gatirea propriu-zisa a acestei mancarici. Pe razatoarea unde se da coaja de lamaie radem ceapa.
Intr-o cratita cu ulei de masline calim ceapa astfel rasa.
Adaugam vinul, foile de dafin, boabele de piper si lingura de bulion(sau sucul de rosii).
In acest sos punem felioarele de limba si maslinele(eventual desarate).Se mai adauga din zeama in care au fiert limbile.
Curatam de coaja si de partea alba lamaia, taiem in felioare si adaugam la sos. In acest moment putem pune la cuptor pentru ca sosul sa scada.Cand sosul a scazut sau dupa gust scoatem din cuptor, racim si servim.

poza sew afla la poze
Citeste tot subiectul
31 Mar 2008, 12:13 rulada cu pate si cascaval Se face asa: 300 gr. de cascaval dat pe razatoarea mica (eu am pus brinza Gouda) se amesteca cu jumatate de pachet de unt (lasat mai inainte, in bucatarie sa se inmoaie sau pus la cuptorul cu microunde 10 secunde)- se amesteca pina devine o pasta omogena. (Obs. Eu am pus unt din ala mai slab, cu doar 40% grasime).
Se aseaza aceasta pasta pe un celofan uns cu ulei si se intinde (primele dati cind am facut-o, eu am pus ulei de masline, apoi am mai absorbit cu un servetel, sa fie celofanul doar uns. Am folosit aici folie subtire ,
Deasupra punem 250 gr. pate amestecat cu piper (daca vreti), UNT (am pus vreun sfert de pachet, insa a doua oara cind am facut din nou rulada am pus in pate unt doar cit o nuca, in schimb am adaugat mustar si
masline negre- a iesit putin cam moale) si muratura (castraveciori si gogosari- sau ardei copti la borcan, scursi bine, daca nu avem gogosari)- dupa gust.
Peste pate punem un ou sau 2, fierte bine, taiate cubulete (evident,cu galbenus cu tot).Se ruleaza si se da (cu celofan cu tot) la rece ptr o zi Se tine o noapte la frigider, sa fie 'intepenita'
Citeste tot subiectul

--