ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

garbo_7980

Date personale:

Sex: feminin

 

Descriere personala:

Prietenii lui garbo_7980

garbo_7980 nu are nici un prieten adaugat!
Blog (0 posturi)

garbo_7980 nu are nici o inscriere pe blog.
Citat favorit
necompletat
Carti favorite
necompletat
Filme favorite
necompletat
Trei dorinte
necompletat
Unde ar vrea sa locuiasca
necompletat
Ultimele intrebari postate
Nu a postat nici o intrebare
Ultimele raspunsuri postate
Nu a postat nici un raspuns
Comentarii pe forum

Data Topic Comentariu
28 Noi 2012, 00:45 Cadoul ideal pentru o femeie Pentru ca ma simt bine mereu pe acest forum, m-am gandit sa va anunt si pe voi, prietene virtuale, despre un concurs ce mi se pare genial. E cadoul ideal de Mos Nicolae. L-am gasit la televiziunea pentru femei Woman TV, cred ca stiti ca sunt fana lor infocata )

Iata ce premiu ofera:
1. PLACA DE INDREPTAT SI ONDULAT PARUL - placa profesionala, folosita in saloane, Babyliss PRO Ultra Curl. PRET: 300 lei.
2. ROCHIE EXQUISITE WEAR - pretul rochiei este de 140 lei.
3. Colier margele - pretul colierului in magazin este de 120 lei.

Gasiti setul la acest link:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=538877072806997&set=a.494490700578968.134902.450505451644160&type=3&theater

Gasiti acolo conditiile de participare!

Mai multe detalii despre premiu si regulament gasiti la acest link: http://womantv.ro/story/item/47-mega-concurs-woman-tv.html

Mi se pare tare misto cadoul: placa+rochie+margele! Ce ziceti, participati si voi?
Citeste tot subiectul
25 Noi 2012, 22:21 ce sa fac ca sa nu ma insele? Tot incerc sa vad ce pot sa fac sa nu ma insele si sa fiu o partenera mai buna.
Am gasit o emisiune Woman TV care ne invata ce-si doresc barbatii de la o amanta, cum priveste o femeie actul sexual si cum il priveste un barbat,
cum iti poti da seama ce fantezii sexuale are iubitul tau si la ce poti apela cand nu ai chef de sex. Vreau sa stiu ce parere aveti? Ei prezinta ce cauta un barbat la o amanta ca sa stim si noi si sa jucam si rolul asta. Cum vi se pare?
Emisiunea o gasiti la acest link: http://www.womantv.ro/tv/viewvideo/95/discutii-de-budoar/discutii-de-budoar-ep19-amanta-perfecta.html
Citeste tot subiectul
16 Noi 2012, 01:08 Coafura de club spectaculoasa Ma tot pregatesc pt o seara in club si am gasit pe net o emisiune ce arata pas cu pas realizarea unei coafuri de club in stilul Gwen Stefani. E explicata foarte clar si cred ca mi-ar iesi si mie. Va intreb: ce parere aveti, e potrivita pt club sau e prea spectaculoasa? Emisiunea o gasiti la acest link:

http://womantv.ro/tv/viewvideo/91/beauty-hair/hairstyling-ep8-coafura-de-club-partea-a-doua.html

E de la televiziunea aceea pt femei, Woman TV!
Citeste tot subiectul
1 Noi 2012, 00:10 coafura de toamna realizata pas cu pas Trebuie sa merg la un eveniment sambata seara si nu stiu cum sa-mi aranjez parul. Am gasit pe net o emisiune in care prezinta o coafura pas cu pas. Vreau sa stiu cum vi se pare aceasta coafura? Emisiunea o gasiti la acest link:
http://www.womantv.ro/tv/viewvideo/85/beauty-hair/hairsyling-ep-7-coafura-de-toamna.html
Este de la televiziunea aceea pt femei, Woman TV.
Citeste tot subiectul
30 Oct 2012, 08:54 Machiaj de Halloween Am gasit pe net un machiaj de Halloween realizat pas cu pas si vreau sa va uitati si voi sa-mi spuneti cum vi se pare. Eu ma duc intr-un club si vroiam sa stiu daca acest machiaj ar fi potrivit, tema este Spider Queen. Machiajul se gaseste la acest link: http://womantv.ro/tv/viewvideo/84/make-up/make-up-ep9-machiaj-de-halloween.html

Mie mi-a placut mult dar as mai vrea o parere. Cum vi se pare acest machiaj de Halloween? Emisiunea e de la televiziunea aceea pt femei, Woman TV.
Citeste tot subiectul

--