ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

garbo_469525

Date personale:

Sex: feminin

 

Descriere personala:

Prietenii lui garbo_469525

garbo_469525 nu are nici un prieten adaugat!
Blog (0 posturi)

garbo_469525 nu are nici o inscriere pe blog.
Citat favorit
necompletat
Carti favorite
necompletat
Filme favorite
necompletat
Trei dorinte
necompletat
Unde ar vrea sa locuiasca
necompletat
Ultimele intrebari postate
Nu a postat nici o intrebare
Ultimele raspunsuri postate
Nu a postat nici un raspuns
Comentarii pe forum

Data Topic Comentariu
25 Iun 2017, 21:07 Despartire la 50 de euro Va multumesc inca o data pentru toate mesajele. Ma ajuta mai mult decat as fi crezut. Nu, nu ma consider o copila la varsta mea. Am tinut foarte mult la acest om si mi-am dorit sa fiu cu el. Am dorit foarte mult acest copil si amandoi am fost de acord sa-l avem, nu am pacalit pe nimeni. E greu si stiu ca va continua sa fie greu pentru mult timp, dar incerc sa ma adun si sa merg mai departe. Citeste tot subiectul
24 Iun 2017, 20:10 Despartire la 50 de euro La ora 5 dimineata dupa un soc si o noapte de nesomn, nu, nu mi se pare stupid sa intru pe atatea site-uri. A fost refugiul meu in acea noapte. Imi cer scuze daca in mesajul initial am facut greseli gramaticale. Ai putea sa-mi spui care sunt acelea, pentru a nu le repeta pe viitor?
Va multumesc tuturor pentru timpul pe care mi l-ati dat ca sa-mi scrieti un mesaj.
Citeste tot subiectul
24 Iun 2017, 20:07 Despartire la 50 de euro Buna,
Iti multumesc din suflet pentru sfat, ceaiul de valeriana a ajutat. Eu am 39 de ani si el are 53. A fost casatorit si s-a separat ca sa fim impreuna. Dar cred ca ulterior s-a speriat de schimbare iar cand am ramas insarcinata a fost un soc pentru el. Desi discutasem impreuna si fuseseram de comun acord ca daca se intampla sa raman insarcinata copilul va fi binevenit.
Nu am mai vb cu el de saptamana trecuta, am fost la doctor si am facut un control ieri sa ma asigur ca totul este bine pentru copil. Evident ca am facut si eu greseli, dar am fost mult mai determinata decat el sa ne construim o viata impreuna. Acum nu mai conteaza daca pentru el a fost o aventura sau nu, tot ce vreau e sa-mi gasesc linistea.
O sa am un baiat :)
Citeste tot subiectul
17 Iun 2017, 06:46 Despartire la 50 de euro Atat m-a costat. O sedinta la psiholog ca sa-mi spuna ca a luat aceasta decizie sa se desparta de mine. Ce simt acum ? durere, furie, umilita. Am stat toata noaptea pe site-uri despre cum sa trec peste o despartire. Toate sfaturile sunt bune si mi se pare ca le pot urma pana cand ridic ochii din calculator si raman cu ei atintiti in perete. 50 de euro si un vis care care s-a dus. Si da, ma simt blocata si nu stiu cum sa merg mai departe. Stiu ca trebuie sa ma iau, sa ma aduc si sa ma regasesc si sa ma reinventez. Stiu toti acesti termeni, toti suna bine. Doar ca nu pot sa o fac pt ca imi simt mainile anchilozate. Da, stupid si mult mai banala decat o Julieta imbatranita, am crezut ca vom face amandoi in asa fel incat sa fim impreuna. Si nu e asa. Pentru ca asta seara de 50 de euro am aflat ca el nu simte ce ar trebui pentru mine. Si ca nu mai suntem impreuna. Si m-am holbat toata noaptea la site-uri si la pereti, cu un copil de cinci luni care misca in mine. Si nu stiu ce sa mai fac pentru ca e abia cinci dimineata si ziua de abia incepe. Si e lunga. Si stiu ca trebuie sa gasesc forta sa trec peste, dar nu stiu daca pot. Citeste tot subiectul

--