ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

garbo_468271

Date personale:

Sex: feminin

 

Descriere personala:

Prietenii lui garbo_468271

garbo_468271 nu are nici un prieten adaugat!
Blog (0 posturi)

garbo_468271 nu are nici o inscriere pe blog.
Citat favorit
necompletat
Carti favorite
necompletat
Filme favorite
necompletat
Trei dorinte
necompletat
Unde ar vrea sa locuiasca
necompletat
Ultimele intrebari postate
Nu a postat nici o intrebare
Ultimele raspunsuri postate
Nu a postat nici un raspuns
Comentarii pe forum

Data Topic Comentariu
5 Aug 2017, 01:57 Sex si sentimente
De la: Viana_N, la data 2017-08-01 15:11:56
De la: garbo_14136, la data 2017-07-23 21:51:51În urmă cu trei luni am cunoscut un tip, el are 30 de ani, eu 27. Ne-am întâlnit de câteva ori în oraș și am început să fim foarte apropiați, vorbeam zilnic pe Facebook. Încet, încet am ajuns să discutăm și despre sex, ce ne place, ce-am vrea să facem, iar într-o seară, ne-am propus să ne vedem la mine, să bem un pahar de vin și, fiind doi oameni singuri, am făcut sex.

Au mai urmat câteva întâlniri la mine, iar între timp, într-o discuție pe Facebook, i-am spus mai în glumă că nu vreau să mă îndrăgostesc, că am ieșit dintr-o relație de trei ani și am nevoie de liniște. Imediat, el a început să-mi zică că nici el nu vrea relație, că e ok ce avem noi acum.

Doar că pe mine asta m-a dat peste cap. Am impresia că după fiecare întâlnire mă apropii mai mult de el și parcă mi-aș dori mai mult. Ieri, ne-am certat dintr-un motiv prostesc și fiind supărată i-am spus că mă deranjează că mi-a zis că nu vrea relație. A început să o dea un pic la întors că eu am zis prima că nu vreau să mă îndrăgostesc, iar în final a recunoscut că nu vrea mai mult.

"Îmi placi, aș vrea să mă apropii, dar nu pot deocamdată. Am pornit discuția cu tine cu gândul de a vrea ceva mai mult că mi-ai plăcut, dar parcă nu pot ceva mai mult", mi-a scris.

El mai îmi povestea de o tipă cu care a vorbit câteva luni, anul trecut, după care a umblat trei ani, dar care s-a despărțit de el pentru că a găsit pe altcineva. Mi-a arătat și câteva poze cu ea, e foarte frumoasă, iar din câte înțeleg eu, lui i s-a pus pata pe ea, e ca o obsesie pentru el.

Totuși, nu cred că acesta e singurul motiv pentru care nu vrea o relație cu mine, ci că pur și simplu nu-i place de mine, nu mă vede o persoană cu care să se plimbe de mână pe stradă, nu sunt la fel de frumoasă ca ea. Doar că nu-l înțeleg, îmi scrie zilnic, de dimineața până seara, glumește mult, azi-noapte am vorbit până la trei noaptea, acum fiind plecată din oraș, pentru că sunt în concediu. I-am spus că noi nu suntem iubiți, de ce-mi scrie atât, să o mai rărim, dar el tot așa face. Când vine la mine, adică la două-rei zile, stă până dimineața, toată noaptea mă strânge în brațe.

Eu mi-am propus să rup legătura cu el, pentru că mi-e frică să nu mă îndrăgostesc, mai ales că mi-a spus că nu vrea relație. Nu cred că poate să existe sex fără să apară sentimente, cel puțin în cazul meu.

Voi ce credeți? Mulțumesc și îmi cer scuze pentru postarea prea lungă! :D

Tie nu ti-e rusine? Daca ar citi maica-ta, nu s-ar rusina? Mai faci si pe mimoza... daca tot te... aiurea in tramvai, recunoaste ca esti.. Te izmenesti si te scuzi pt. postarea prea lunga dar nu ca-ti dai jos nadragii. Tipic pt. chioampele flirtarete, usoare, din ziua de azi. Si pe noi ce ne doare capu cu cine te.?!
Mama ei de emancipare sexuala care ne obliga sa traim pe langa animale neinfranate dar le da acestora impresia ca ar fi open-minded....

Hai bravo cumatra i-ai zis-o. Fără supărare câți ani ai? Mai ai mult de trăit? Nu ai reușit să te desprinzi de epoca comunistă sau doar o faci pe sfânta?
Eu nu pot să înteleg oamenii care intră pe un topic si incepe sa judece având mintea ferecată de neputința neuronilor care au pierdut lupta cu viața și gura slobozită. Dacă nu-ti place topicul la ce plm mai intri pe el?
Citeste tot subiectul
31 Iul 2017, 20:56 Sex si sentimente
De la: garbo101426, la data 2017-07-29 13:28:17
De la: garbo_468271, la data 2017-07-29 12:41:30
De la: garbo101426, la data 2017-07-29 11:02:13

Ooops!


Specialitatea ta sa inteleg.Esti de felul tau neam prost pina si duminica?

Sau doar nu reusesti sa-ti upgradezi IQ-ul ala cit numarul de la pantofi?


Te maninca chiar atit de tare intre 'hemisferele' ne-encafalice cit si in ceru' gurii - in ordinea asta - de nu poti sa te abtii sa nu te bagi ca musca-n koooru' vacii in comentariile altora, dobitocule?!?

Macar daca ai fi inteles la ce ma refeream, boule!...


Happy, now?

Sanatate si tie, euglena bok-o-trofa!...


Un hai sicktir traditional te-ar mai aduce cumva in simtiri, mitocanule?!?


Interesant vocabular ai. L-ai inventat in somn sau cu prietenii imaginari?
Apropo cred ca tu esti musca despre care vorbeai. Nu cred ca exista vreun kkt nebazait de tine.
Imi place cand vad ca te ataci ca o catea bolsevica.
Citeste tot subiectul
29 Iul 2017, 12:41 Sex si sentimente
De la: garbo101426, la data 2017-07-29 11:02:13

Ooops!


Specialitatea ta sa inteleg.
Citeste tot subiectul
26 Iul 2017, 10:12 Sex si sentimente @136 e tarziu sa te mai gandesti la sentimente pentru ca deja esti implicata emotional, totodata si pretenasul tau altfel nu ar fi petrecut atata timp cu tine, dar poate ca inca este in cautare. Traieste clipa dar sa nu ai asteptari de la oameni pentru ca oamenii mereu dezamagesc. Citeste tot subiectul
19 Iul 2017, 21:17 Buna dimineata !
De la: garbo101426, la data 2017-07-04 16:20:32
Si ai gasit ... fintina tineretii, cheia de bolta a Universului sau macar ... adevarul?


Ca vorba aia, in vino veritas, nu?!?...Gata te-ai linistit? sau de fapt te-a linistit.
Oricum am vazut ca activitatea ta pe acest forum e demna de cartea recordurilor. Aici te simti inteleasa poti sa faci afirmatii fara sa ti le asumi si fara sa suporti consecintele.
Iti dau un sfat: get a life si incearca sa iesi afara din casa.
Citeste tot subiectul

--