ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

garbo_413879

Date personale:

Sex: feminin

 

Descriere personala:

Prietenii lui garbo_413879

garbo_413879 nu are nici un prieten adaugat!
Blog (0 posturi)

garbo_413879 nu are nici o inscriere pe blog.
Citat favorit
necompletat
Carti favorite
necompletat
Filme favorite
necompletat
Trei dorinte
necompletat
Unde ar vrea sa locuiasca
necompletat
Ultimele intrebari postate
Nu a postat nici o intrebare
Ultimele raspunsuri postate
Nu a postat nici un raspuns
Comentarii pe forum

Data Topic Comentariu
22 Iul 2015, 13:50 Durerea de oase nu mai este o problema pentru mine Buna ziua,

Numele meu este Claudiu, sunt din Bucuresti, am 50 de ani si de cand ma stiu am avut probleme cu articulatiile si cu durerile de oase, spate etc. Am mers pe la tot felul de medici, am facut o serie de investigatii, am luat tot felul de tratamente insa fara nici un rezultat vizibil. Insa de 2 luni, la recomandarea unor prieteni am inceput sa iau un supliment natural, Tripernol, care spre deosebire de alte suplimente sau tratatamente chiar isi fac efectul.

Nu pot sa va spun ca face minuni, in sensul ca nu ma mai dor oasele, insa pot spune ca durerile mele s-au diminuat foarte mult. Sunt o persoana activa, si de aceea pentru mine sa ma pot misca fara sa ma gandesc la durerile pe care le am, este un lucru foarte important. Bineinteles ca vazand ca isi face efectul, am inceput sa ma documentez despre acest supliment.

Pot sa va spun ca are la baza extract de ulei din scoici verzi care sunt sursa naturala pentru Omega 3. Mai mult, fata de alte suplimente, o pastila are o concentratie de 167 mg de ulei din scoici verzi si am inteles ca este singurul supliment cu o astfel de concentratie mare, din acest motiv functioneaza. Doza zilnica recomandata de catre furnizor este de 2 capsule pe zi.

Fara sa para ca fac reclama, recomand acest produs tuturor celor care au probleme reumatice sau alte boli care au ca simptome durere de oase. Poate fi cumparat numai de pe internet, insa va spun cu mana pe inima ca nu este nici o pacaleala.

In speranta ca am fost de ajutor va multumesc si astept intrebari din partea voastra.
Citeste tot subiectul

--