ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

garbo_407095

Date personale:

Sex: feminin

 

Descriere personala:

Prietenii lui garbo_407095

garbo_407095 nu are nici un prieten adaugat!
Blog (0 posturi)

garbo_407095 nu are nici o inscriere pe blog.
Citat favorit
necompletat
Carti favorite
necompletat
Filme favorite
necompletat
Trei dorinte
necompletat
Unde ar vrea sa locuiasca
necompletat
Ultimele intrebari postate
Nu a postat nici o intrebare
Ultimele raspunsuri postate
Nu a postat nici un raspuns
Comentarii pe forum

Data Topic Comentariu
5 Feb 2015, 14:26 Perdele si draperii Eu nu concep o amenajare fara perdele si draperii. Oricat de interesanta ar fi mobila si amenajarea in sine, perdeaua si draperia vor da acel aer de eleganta, lux sau de confort si relaxare. Ma pregatesc de amenajarea noului meu apartament si caut inspiratie pe tot internetul. Am observat ca se poarta mult culori ca galben, ocru, grena sau marsala, turcoaz, olive...http://decoradesign.ro/images/4-Perdele_moderne/LxxT003-perdea-galben-model-geometric-carouri-in-modern.jpg pfff o multime de culori care imi plac si decizia e cam grea. Aveti sfaturi/propuneri? Multumesc! Citeste tot subiectul
12 Dec 2014, 11:49 Culori de Sarbatori - cum decoram casa Se apropie cu pași repezi Noul An 2015, dar până atunci ne pregătim cu entuziasm pentru Crăciun. Cu mici, cu mari ne gândim la împodobirea bradului de Crăciun și la cadourile mult dorite.

Cu siguranță că aveți acasă cutii cu decorațiuni de Crăciun. Este adevărat că vă dă un sentiment de nedescris atunci când le deschideți? Asta nu înseamnă că trebuie să le folosiți pe toate în decorarea bradului. Trebuie să vă gândiți inainte de a începe decorarea, la tema pe care doriți să o abordați, dar și la ce culori vă încântă mai mult în acest sezon.

Tendințele în decorul de sărbători se schimbă de la an la an. Există chiar și variații sezoniere pentru ca decorul de acasă să nu devină plictisitor. Alegerea unei teme pentru Crăciun este o oportunitate atât pentru copii de a fi creativi, cât și pentru adulți de a deveni, pentru scurt timp, din nou copii. Așadar alegeți, împreună cu copiii sau familia, tema sau conceptul și incepeți să construiți noul decor de sărbători.

Desigur, vă puteți ajuta sau chiar reutiliza decorațiunile din anii trecuți. Dați frâu liber imaginației și gândiți-vă și la restul docorațiunilor, cum ar fi amenajarea mesei de Crăciun, ambalajele de cadouri, felicitări etc, care trebuie să fie în același ton.

Pentru a vă veni în ajutor în alegerea temei, vă oferim o perspectivă cu privire la noile tendințe, astfel încât să puteți începe planificarea decorului de Crăciun, iar alegerea accesoriilor să vi se pară distractivă!

Alegerea temei pentru Crăciunul 2014

Decor metalic și strălucitor

Una dintre tendințele de iarnă 2014 în home deco presupune includerea de accesorii metalice printre decorațiuni sau accesoriile din încăpere. Gândiți-vă la produse cum ar fi panglici, funde, plante ornamentale etc.

Tema înghețului

Un copac alb cu turcoaz, albastru pal, verde deschis sau de alte decorațiuni de culoare pastel este o modalitate trendy de a creea o atmosferă senină, veselă, de vacanță în casă, în timpul sărbătorilor.

Un Crăciun incitant și îndrăzneț

Dacă vreți să ieșiți în evidență, iar bradul să fie un light-motiv al casei voastre, îndrăzniți să alegeți culori strălucitoare precum roz purpuriu, turcoaz bogat și smarald. Acestea sunt culori ideale care se vor asorta cu auriu, argintiu dar și diverse alte culori bogate, profunde, cu un finisaj metalic, combinate frumos cu nuanțe închise de violet și turcoaz.

Crăciun vintage

Îmbinarea accesoriilor decorative vintage cu decoruri moderne și contemporane. Modificarea sau reutilizarea elementelor vechi este printre cele mai populare teme de decorare pentru Crăciunul 2014.

Decorarea bradului de Crăciun

Indiferent de tema aleasă, există câteva tehnici de bază în decorarea unui brad de Crăciun.

În primul rând se așează instalația cu luminițe, pornind de la baza copacului spre vârf și iar către bază. Pasul doi este împodobirea cu beteală. Este de preferat să renunțați la prea des utilizata beteală clasică, de culoare aurie, argintie, roșie sau albastră. Acum în tendințe este beteala din organza, saten sau dantelă și alte decorațiuni din texturi fine, iar pentru un plus de noblețe, adaugați șiraguri de perle și funde mari din același material ca cel al betelei.

Trebuie să știți că nu întotdeauna decorațiile scumpe fac un brad să arate mai frumos. Dacă vă veți folosi imaginația, puteți crea decorațiuni frumoase cu cele mai banale și simple lucruri: inele, clopotei, bomboane, ursuleti de plus, felicitari etc.

Cadourile de Crăciun

Cadourile din jurul bradului de Crăciun vor fi așezate după finalizarea împodobirii bradului. Pentru a fi în ton cu decorul ales, ambalajul și fundele trebuie sa fie în ton. Orice mic detaliu contează și va fi apreciat, cu siguranță. Pentru a creea o atmosfera elegantă, puteți aplica pe fiecare cadou elemente din brad.

Masa de Crăciun

După împodobirea bradului și decorarea casei în spiritual sărbătorilor, urmează pregatirea pentru masa de Crăciun. Masa în jurul căreia se vor aduna membrii familiei și prieteni dragi va trebui decorată în spiritul sărbătorilor și să facă parte din aceeași poveste cu decorul.

Fața de masă și decorațiunile trebuie să fie și ele în ton cu bradul de Crăciun. Puteți utiliza elemente din brad pe care să le așezați pe masă sau suspenda de lustră.

Decorați si pereții diningului în aceleași culori și cu materialele potrivite. Pentru imagini inspirationale vizitati http://blog.decoradesign.ro/culori-de-sarbatori/

Important este să nu lipsească din ambient colindele și urările de Crăciun, și totul va fi perfect – cu siguranță!

Vă urăm din suflet CRĂCIUN FERICIT!
Citeste tot subiectul

--